Black Friday – супер находки за най-малките

Намаления валят и оферти дебнат отвсякъде в Baby.bg! Не чакаме черен петък, черна котка или друго специално цветно явление, а тук и сега ти предлагаме да се насладиш на възможността да избираш от хиляди намалени продукти за бебето, за детето и за теб! Подбрали сме няколко акцента, а в сайта ни те очакват още около… безброй. Чети, избирай и нека Духът на намаленията да бъде с теб! Помни, че ти определяш колко желания ще ти изпълни.

Комбинирана количка 3 в 1 KikkaBoo – Irene, бежова

Неустоимо предложение за бебоците на всички бъдещи и настоящи мами, които държат на стила и високото качество. Бебешката количка от KikkaBoo пристига при теб с много екстри –  кошница за кола, кош за новородено, покривало за крачетата на седалката и на коша за новородено, адаптори, чанта. Как да устоиш?

Столче за кола Lorelli – Lynx IsoFix, 0-36 kg, черно-жълто

Безопасността на детето в автомобила е от първостепенно значение, затова и столчето за кола винаги трябва да бъде избирано с особено внимание. Lorelli е твой верен съюзник в това начинание и има дългосрочно решение – Lynx IsoFix гарантира комфорт за детето и спокойствие за теб. При това години наред.

Ергономична раница Ergobaby Omni 360 – Cool Air Mesh, Pearl Grey

В ергономичната раница Ergobaby – Omni 360 Cool Air бебето ти ще се чувства повече от уютно, а болките в кръста от дългото носене на ръце ще са само далечен спомен за теб. Удобна, практична и със стилен дизайн, тази раница ти обещава да сте неразделни.

Бебешка кошара с подвижна преграда Chipolino – Baby boss, хумус

Chipolino е сред брандовете, които години наред печелят доверието на родителите и усмивките на децата. Бебешката кошара Baby Boss е страхотно предложение за сигурна и спокойна среда както за игра, така и за сън на най-малките. Благодарение на подвижната преграда, тя може да се фиксира към леглото на родителите – за още повече близост и споделени моменти!

Електрическа люлка Cangaroo – La Scala, мента

Само като видиш тази люлка от Cangaroo и мигом ще ти се прииска да си бебе! С цели 6 начина на люлеене и 5 скорости, 3 позиции на облегалката, грифт с играчки, музика, възглавничка, надежден предпазен колан, дистанционно – звучи страхотно, нали? Е, не е никак лошо и да си родител на бебе с такава люлка.

Бебешка активна гимнастика 5 в 1 Bright Starts – Safari Party

От Bright Starts приветстват теб и твоето мъниче в джунгла от забавления и безкрайни игри! Бебешката активна гимнастика Safari Party е не само приятен начин за уплътняване на времето, в което детето е будно, но и прекрасна възможност да стимулираш важни за развитието му умения като координация, фина моторика и креативност. Пъстро, весело, безопасно и много, много красиво местенце – идеално допълнение към интериора на всяка детска стая.

Мисия „Майка“. Вечните въпроси за бременността

Ако търсиш модерно четиво, което да даде отговор на всичките ти въпроси за бременността и съпътстващите я промени в тялото и настроението ти, тази книга е точно за теб! Подробно описано, на достъпен език и без излишна информация – Илиян Найденов дава съвети, развенчава митове и говори с факти за един от най-важните и емоционални периоди в живота на всяка жена.

Образователна играчка Fisher Price – Кученце, момиченце

Имаш дъщеричка, която обожаваш? Или племенница? А може би просто искаш да зарадваш малката принцеса на свой близък? Какъвто и да е случаят, ако търсиш повод за усмивка на обичаното личице, образователната играчка Кученце от Fisher Price, ще ти я спечели! Повече от 50 песнички, забавни фрази и звуци, броене, разпознаване на цветове и какво ли още не (изцяло на български език!) се крие зад милата муцунка на тази симпатична животинка. Технологията Smart Stages пък прави възможно едновременното „порастване“ на детето и любимата му играчка – колкото по-голямо става, толкова повече знания получава.

Плюшено конче-люлка Moni – Thunder Khaki

Специално за малките приключенци ти представяме плюшеното конче люлка от Moni, което е подходящо за всички от 2 до 50 кг. С реалистичен дизайн и звуци, тази играчка ще бъде отлична компания на малките палавници и ще изпълни дома ти с най-хубавия звук на света – детския смях!

Приказки от Братя Грим (Колибри)

Поредно приказно предложение – този път за по-големи деца. Книжката „Приказки от Братя Грим“ те кани да споделиш с детето си удоволствието от четенето заедно – преди лягане, за „Добро утро!“ или пък, просто защото четенето е страхотно! Незабравими истории за незабравими семейни моменти!

Подвързия за книга Marchella’s Art – Котки

И понеже – и мама е човек, а това трябва винаги да се помни, не може без специално предложение за всички мами. Особено ще допадне на четящите и на онези, които обичат котките. И книгите. Накратко – красива подвързия за книга с котки! За специалните моменти, когато сте само ти, книгата и тишината. Е, може и в компанията на бебе. И на котка също.

Хубавите неща не бива да се отлагат – ето защо не чакай повече, а потърси твоите хиляди поводи за радост тук! Намери ги и ги покани в дома си! А след това – предай нататък!