10 идеи за подаръци за бебето

Тази година, съвсем като неуморните джуджета на Дядо Коледа, от Baby.bg се постарахме да подготвим празнични предложения, с които Коледа да бъде специална във всеки дом с детско присъствие. Интересни и забавни, изработени с внимание и грижа за най-малките, всички продукти, към които насочваме вниманието ти, са много повече от подаръци. Те са твоят начин да покажеш любов!

Образователна играчка Fisher Price – Кученцe

Ако търсиш подарък за малки любознайковци, които обичат да се забавляват, докато учат, с тази образователна играчка от Fisher Price ще уцелиш в десятката! Симпатичното кученце ще научи мъника да брои, ще го запознае с цветовете и буквите, както и с частите на тялото, ще го разсмива с весели фрази и звуци и всичко това – изцяло на български език.

Подари знание, опаковано в забавление!

Детски симулатор Smoby – V8 пилот

Малък пилот на хоризонта? Кормилно управление със звук и светлина, седалка, два педала, две скорости и оборотомер, бутон за газ и спирачка, мигачи – съвсем като в истински автомобил, нали?

Подари на детето удоволствието да управлява само първия си автомобил и направи така, че празничното настроение да продължи дори след Коледа! Автосимулаторът V8 Пилот от Smoby е подходящ за всички малки приключенци на възраст над 3 години и обещава часове истинска забава.

Детска дървена кухня HaPe International

Втора кухня у дома? Защо не? Детската дървена кухня от HaPe International е мястото, където децата ще развихрят своето въображение и ще пресъздадат по своя неповторим начин част от света на големите. Комплектът съдържа всичко, което има в една истинска кухня – 2 котлонафурнамикровълнова печка, мивка, тиган, шпатула. И много настроение, разбира се!

Дървена къща за кукли Moni Toys – Mila

Къщичка за кукли е мечта за всяко малко момиче! А предложението от Moni Toys ще надмине очакванията и на деца, и на възрастни. Детето ще разполага с цели три етажа, където да настани любимите кукли. Спалня с двуетажно легло, хол с диванче и пиано, трапезария с маса и столчета, баня с вана – всичко това с висококачествена изработка и красива декорация.

Този комплект ще се превърне в любима част от арсенала с играчки на малките госпожици и ще насърчи креативността им. За възрастните пък остава радостта от детските усмивки и важното напомняне, че  Коледа е синоним на дом!

Интерактивен тунел за игра 6 в 1 Vtech

Един тунел, вход и изход и цял един пъстър свят на забавления между тях! Тунелът за игра от Vtech е прадназначен за най-малките откриватели. Изработен е от висококачествени материали, абсолютно безвредни за децата.  Цветове и звуци, меки на допир повърхности и достатъчно пространство за часове весели игри. Заниманията с този тунел насърчават сетивното откриване и пространственото осъзнаване, развиват двигателните умения и координацията. Или иначе казано – колкото красив и забавен, толкова и полезен подарък!

Мобилен център за игра 4 в 1 Tiny Love – Here I Grow Magical Tales

Една играчка и цели четири начина детето да се забавлява с нея. Мобилният център за игра от Tiny Love  може да се използва като стационарен център за игри, платформа за скачане, проходилка или играчка за бутане. Седалката се върти на 360 градуса, което позволява на мъничето да изследва максимално детайлно света около себе си в компанията на 5 интересни играчки. Продуктът развива сетивното развитие на бебето, когнитивното (познавателното) развитие, емоционалната интелигентност, фината моторика, двигателните умения и детското въображение.

Детско бънджи Moni – Magic Fun

Скок-подскок! Направи прекрасен подарък за една скоклива Коледа тази година! Бънджито от Moni ще осигури безброй весели моменти на всеки бебок на възраст над 6 месеца. С мека и удобна въртяща се на 360 градуса седалка, възможност за регулиране на височината в 3 позиции и интерактивен музикален панел.

Рамка за снимка и 2 отпечатъка Baby Art – My Baby Touch

Декоративната фоторамка от Baby Art е чудесна идея за коледен подарък на цялото семейство! Безценна вещ като тази години наред ще пази спомена за незабравими мигове, неповторим уют и по бебешки чисто щастие.

Рамката се състои от три части и осигурява място за снимка и 2 отпечатъка – за краче и за ръчичка.  Комплектът включва всичко необходимо за създаването на един очарователен елемент от интериора на дома.

Плюшена бебешка играчка Simba Toys – Disney, Mickey Mouse, 30 cm

Какво блещука в тъмнината? Плюшеният Mickey Mouse от Simba Toys, облечен със светеща пижамка, е готов да придружи всяко мъниче в приказния свят на сънищата. Идеален за гушкане, за игра, за подаряване на щастие!

Детска проходилка Fisher Price Laugh & Learn – Кученце

Смели първи стъпки осигурява цветната детска проходилка от Fisher Price Laugh & Learn – Кученце. Детето може да я използва, докато се учи да ходи, а също и докато си играе, удобно настанено в меката седалка. Снабдена с над 75 функции, включващи песни, звуци, изброяване на цветове и форми, букви и цифри, проходилката няма да остави детето да скучае за миг. Продуктът е с опция за избиране на език, сред които е и българският.  

Надяваме се да сме ти били полезни в избора на подарък за твоя прекрасен мъник. Екипът на Ozone ти пожелава щастливи и светли празници!

ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПОДАРЪЦИ ВИЖ ТУК