Топ 5 подаръка за бебето, с които няма да сгрешиш (+2 бонус)

Празниците наближават, а заедно с това и времето за намиране на перфектния подарък неусетно се топи. Точно като снежинките в топла длан. Пазаруването на бебешки подаръци е най-забавната част от планирането на коледния (а и не само) шопинг. Да, всички се прехласваме пред онези миниатюрни обувчици! Но хайде първо да определим как изглежда идеалният подарък.

Кой е перфектният подарък?

  • Добре е да бъде практичен и да улеснява живота на младите родители;
  • Дрешка винаги е чудесен избор за подарък – бебетата имат изумителната суперсила да растат със секунди;
  • Забавна играчка, която не само развива възприятието и моториката, но и ще осигури ценни минути свобода за мама, за да покаже на света поредната умилителна снимка на отрочето си.

Нашите предложения

Без значение какъв ще е финалният ти избор, подаръкът трябва да е качествен, на първо място, и, на второ място, да е подбран с любов и умисъл. Ето защо нашият екип от бебешки експерти подготви ултимативен списък с най-продаваните през годината и най-желаните подаръци за бебета, подходящи както за момичета, така и за момчета.

Сладкото пингвинче е подходящо за ползване от първия ден на бебето. Имаме информация, че се използва от хиляди акушерки и педиатри по света. Факт е, че първите месеци на малкото съкровище преминават в сън, затова той е много важен. 12 приспивни песнички, мелодии и звуци ще се погрижат за спокойните сънища на бебчо, а чрез велкро, прикрепено на гърба на играчката, може да се закрепи за леглото или количката за по-голямо удобство. Друг плюс са висококачествените материали, съобразени с нежната бебешка кожа, и съответстват на изискванията на европейските директиви и стандарти за безопасност на детските играчки. Предлага се в красива цветна кутия, което я прави изключително подходяща за подарък на всеки мъник.

       Успокояваща плюшена играчка с проектор и музика Пингвинче

Чудесен подарък за млади родители, които искат да съхранят спомена за малките ръчички и крачета завинаги. Идва в комплект от дървена рамка за снимка, точилка и безопасен материал за два отпечатъка. Използва се изключително лесно, като не се налага да се изпича, а самото снемане на отпечатъците със сигурност ще осигури незабравим момент като бонус! Може да се създадат няколко отпечатъка, докато най-красивият вариант е налице и се остави да изсъхне.

Рамка за ръка или краче с рамка

Ето едно идеално решение за подарък, който ще е навсякъде, където е бебето. Може да се закрепи за количката, когато е навън и опознава големия свят, както и на легълцето, за да спи комфортно и спокойно. Пет плюшени висящи играчки насърчават сетивните възприятия. При завъртане на механизма те започват да се въртят и се стартира нежна и успокояваща мелодия. Предлага се в неутрални цветове, което прави въртележката подходяща както за момичета, така и за момчета.

Музикална въртележка Cloud Kikkaboo

Пухкавият Октоплюш говори няколко езика и насърчава координацията, умението за хващане и разпознаването на звуци, като същевременно забавлява малчуганите с цветове, музика и смешни звуци. Всяко пипалце на октопода има бутон, който възпроизвежда различен звук или мелодия, а натискайки главата му се активират допълнително класически мелодии, които успокояват и приспиват мъниците. Подходящ е за деца над 3 месеца.

Музикална плюшена играчка Октопод

Синият кит ще достави истинско забавление на всяко дете с цветни изскачащи топчета. А още по-хубавото е, че полезното се съчетава с играта! Играчката развива фината моторика на децата и помага за усвояването на основни двигателни умения. В забавлението могат да се включат хора от всякакви възрасти: от бебока до бабата. Сложете топка в горният отвор, където кита разпръсква вода и натиснете! Така ще активирате премигващи светлини и забавни звуци, които да привличат вниманието. След това топчето ще изкочи и е ред за ново. Забавно, нали?

Bright Starts Играчка кит с топчета

И понеже подаръците за децата никога не стигат, ето и 2 бонус идеи

Електрическа тротинетка FURY Pink от Kikkaboo

Досегашните предложения бяха насочени към най-малките представители, затова даваме идеи и за вече порасналите деца. Тротинетките са най-забавният начин за придвижване, а в парка никога няма дете без свое превозно средство. Тротинетката FURY е сред най-продаваните ни артикули и може да се използва и като електрически скутер. Височината на кормилото се регулира в 3 позиции, а след 2 часа зареждане е готова да заведе детето на нови дестинации!

Триколка 360 със сенник Поло Мента от Chipolino

Всяко дете от раждането си се нуждае от свое собствено превозно средство. Триколката 360 със сенник Поло е чудесен вариант за прехода от бебешката количка към колело, а е и отлично решение за разходки в парка. Седалката може да се обръща по посока на движението или да е с лице към “шофьора”, а пък в коша за багаж може да се пренасят всички любими играчки на детето. Подходяща за деца навършили 18 месеца и максимално тегло до 25 кг.