10 страхотни идеи за подарък за бебето

10 страхотни идеи за подарък

Коледа е на прага ни и с нея идва голямото пазаруване на подаръци! Бебчетата и малките деца у дома са повод за още повече радост и суетене около празничните приготовления. Наред с пухкавия бял сняг, украсата и вкусната трапеза, част от магията на декември е размяната да подаръци. За твое улеснение сме подготвили специален списък с избрани продукти, които ще бъдат идеален подарък за малките ти съкровища:

 

Бебешка люлка Ingenuity – Swing N Go, Hugs & Hoots

Бебешка люлка Ingenuity - Swing N Go, Hugs & Hoots

Бебешката люлка Ingenuity – Swing N Go е лека, компактна и лесна за транспортиране. Тя ще бъде страхотен подарък за вашето бебе, защото ще го люлее, успокоява и приспива. Скоростите на люлеене са 5 и се адаптират към растящото дете благодарение на технологията за отчитане на теглото. Нехлъзгащите се крачета и 5-точковият колан гарантират безопасността му, а меката подложка на седалката осигурява допълнителен комфорт. Люлката издава приятни природни звуци и мелодии и има две забавни висящи плюшени играчки.

 

Триколка със сенник Chipolino – Смарт

Триколка със сенник Chipolino - Смарт, бяла

 

Без съмнение колелото е един от най-мечтаните детски подаръци. Тази триколка ще зарадва мъниците, които все още са малки да се научат на карат колело сами, но същевременно са много активни и нямат търпение за разходка. Тя е чудесен преход между бебешката количка и детското колело или тротинетка. Триколката е практична и удобна, разполага с регулируем сенник и е подходяща за деца от 1 до 4 години с тегло до 25 кг. Седалка се върти на 360 градуса, има и подвижна поставка за крачета, което я прави изключително комфортна и желана придобивка.

 

Адвент календар Wooden Spoon – Mother & Baby

Обратното броене до Коледа ще бъде наистина незабравимо с този специален подарък от Wooden Spoon – коледния календар, в който има скрити 24 продукта. Той ще зарадва с нежна грижа всяка майка и нейното бебче. Ден след ден те ще откриват цяла гама козметика – от кремове и серуми до грижа за зъбките, кърпи за лице и етерични масла. Превърнете всеки ден в малък празник, докато очаквате да дойде вълшебството на коледната нощ.

 

Акумулаторен джип Moni – Mercedes GLC 63S AMG, син металик

Много часове забавление на открито за най-малките са гарантирани с мини копието на джипа Mercedes GLC 63S AMG от марката Moni. Моделът е изключително реалистичен. Има две скорости и може да се управлява както от детето, така и да се контролира дистанционно. Разполага с лед светлини и музикална функция. За пълната безопасност на малчугана – има предпазен колан и родителски контрол. Това е чудесен подарък за момичетата и момчетата, които искат да бъдат като възрастните, и добра идея за прекарване на свободното време сред природата.

 

Cangaroo Овлажнител за въздух Skye дървесен

Стилният овлажнител за въздух от Cangaroo, който добавя чиста влажност към сухата среда в детската стая, е прекрасен подарък за твоето дете. Уредът използва ултразвукова високочестотна технология за създаване на подходящата влажност. Разпръсква студена пара, чието ниво може да бъде регулирано. Овлажнителят е изключително тих, а ако водата в резервоара свърши, той се изключва автоматично.

 

Люлка със седалка KikkaBoo – White Swan

Тази красива люлка лебед от KikkaBoo, ще се превърне в една от любимите играчки на твоята принцеса, ако решиш да я зарадваш с нея за Коледа. Люлката разполага с мека седалка, поддържащи стабилни дръжки, поставка за крачета и обезопасителен колан. Тя ще помогне на детето да развива своя баланс и двигателните си умения. Подходяща е за деца над 1 година и до 30 кг.

 

Активна проходилка Lorelli – Funny

Активната проходилка на Lorelli е забавен, полезен и практичен подарък за всеки мъник, който няма търпение да направи първите си крачки. Моделът има множество функционалности, които ще развиват фината моторика и цветова ориентация на мъника. На негово разположение са детски мелодии, клавиши от пиано, мобилен телефон и телефон с шайба, много играчки, огледало, магическа дъска за рисуване.

 

Детска кола за бутане Smoby, синя

Няма да сбъркаш и ако вземеш за своето съкровище тази страхотна и мултифункционална кола за бутане. Тя е изработена от висококачествена пластмаса и може да се използва по няколко начина. На първо място, колата е снабдена с дръжка за родителя, за да може да бута детето, докато то все още не може да се придвижва само. На седалката има колани за максимална сигурност, а крачетата на детето се поставят на малки степенки. Когато детето порасне, дръжката за родителя се премахва и то може да се бута само с крачета.

 

Количка за кукли 3 в 1 Smoby – Pram Quinny, светлорозова

Количката за кукли е мечтан подарък за всяка малка дама, която иска да прилича на мама. Тя е с изключително реалистичен дизайн и ще се превърне в любимата вещ на всяко момиченце, което обича да се грижи за своята кукла. Моделът може да се използва в 3 различни варианта: с кош за новородено, като лятна количка, само като кош.

Игрален център Playgro – Кола, със светлини и звуци

Бебето ти ще развива фината си моториката и фантазията неусетно с този  игрален център Playgro. То ще хареса музикалните функции, цъкането на „мигачите“, дрънкащите въртящи се топки, ще гледа в страничното огледало. Когато детето може да седи самостоятелно, количката предлага безопасно място за игра с мека плюшена вътрешност, която предпазва от прекатурване.