Топ 10 най-желани продукти на Baby.bg

Безспорно най-важният етап от живота на всички е родителството.
А спокойствието, че си направил всичко както трябва в грижата за нормалното развитие и растеж на твоя мъник, е незаменимо чувство за всяка майка и всеки татко.

Затова на прага на 2024 г. обръщаме поглед назад и правим дигитална обиколка на отминаващата 2023 г., представяйки ви най-желаните продукти, бестселъри на Baby.bg. Надяваме се това обобщение да ви помогне в търсенето на най-подходящите покупки за предстоящото бебе или за рожбата, която вече имате.

Ето ги и тях!

Бебешка количка KikkaBoo

Първото нещо, което изниква в съзнанието на всяка жена, когато разбере, че чака своето дете, е въпросът каква бебешка количката да избере. Неизменен неин асистент в първите години на бебето, количката е задължителният продукт, който трябва да осигурява набор от удобства – функционалност, лекота, компактност, както и многобройно допълнително оборудване, важно за лесното и бързо обгрижване на детето. Всичко мечтано от една бъдеща майка е комбинирано в количката 3 в 1 на KikkaBoo.

Столче за кола Moni

Безспорен фаворит за клиентите на Baby.bg е столчето за кола Moni. То има 4 позиции за регулиране на облегалката, 4-точков предпазителен колан и възможност за 360-градусово въртене, което го прави необходим помощник за всяка майка с новородено. Ако искате да съчетаете сигурност и комфорт при пътуване, то тогава задължително прегледайте този продукт.

 

Кошара с две нива на Lorelli

Новородените спят средно над 17 часа на денонощие в първите месеци. Затова осигуряването на качествен сън е важен момент, както за бебето, така и за родителите. Кошарата с две нива на Lorelli дава възможност за дългосрочно използване, което я прави подходяща за различните възрасти на детето. Горното ниво на модела е предназначено за новородени, а долното – за деца с тегло до около 15 кг.

Видеофон на Chipolino

Наясно сме, че всяка майка трябва да държи вселената на раменете си, когато й остава малко свободно време, далеч от детето. Иначе казано, да извърши ред активности, свързани с грижата на малчугана, да въведе ред в къщата, в себе си и т.н. В моментите, далеч от бебчето, спокойствие ѝ дава видеофонът на Chipolino. Уредът има сензор за температура на въздуха в стаята, двустранна връзка, възможност за нощно виждане и още много функционалности. Благодарение на него и бебето, и майка му могат да бъдат спокойни.  

Електрическа люлка на Cangaroo

Въпреки многобройните часове, прекарани в сън, бебето ще се нуждае от все повече активности, когато е будно. Електрическата люлка на Cangaroo поема част от ангажиментите на родителите в забавленията и отдиха на детето. Тя има възможност да повтаря естествените движения на родителите, с помощта на 6 вида люлеене и 5 степени на скоростта. От Cangaroo са помислили за всичко – благодарение на трите плюшени играчки малчуганът ще може да се забавлява, а 5-точковият предпазен колан ще се погрижи за сигурността му. Дистанционното пък, улеснява още повече родителите. 

Комбиниран уред за готвене Philips Avent

Храната е жизненоважна за правилното развитие на детето. Различните периоди от растежа са съпътствани в промяна в храненията – тяхната честота и разновидност.
Верен съюзник в приготвянето на вкусна, разнообразна и богата храна за детето е комбинираният уред за готвене Philips Avent – 4 в 1. С него може да готвите на пара, пасирате, размразявате и затопляте. Експериментирайте, развихрете се в кухнята – вашият мъник със сигурност ще го оцени! 

Най-хубавите моменти са, когато бебето започва да се учи бързо и да реагира на вашите думи. Тогава е моментът да се запасите с подходящи интерактивни и образователни игри, с които да обогатяват знанията му.

Книжката „Порасни със смърфовете: Смърфът, който се страхуваше от тъмното“

Книжката разказва за борбата на цяло село смърфове да помогне на страхливия им събрат да заспи.
Тя е част от поредица, разказваща за проблемите и страховете, с които се сблъскват децата и начините за справяне с тях.
Освен това, предлага различни подходи за разговори, съставени от специалисти психолози. 

Образователна книжка Fisher Price 

Страхотен помощник, който ще съдейства за развиване на фината моторика на малчуганите. Оборудвана с няколко светещи бутона, задействащи различни нейни функции, интерактивната книжка предлага първи досег с цветовете, числата и буквите. С нея забавлението е сигурно!

Една играчка повече, никога не е в повече. Затова неслучайно те са сред най-предпочитаните за подарък на малчуганите. 


Кученцето – верният приятел на всяко дете

В различните етапи от развитието на детето, детската играчка на Fisher Price ще е верен негов приятел. Тя помага за развиване на  двигателните и сетивните умения. Интерактивната играчка може да говори, пее над 50 песнички, свети, а различни части от не се активират при допир. 

Интерактивно влакче 4 в 1 на Vtech

Занимателната играчка е впечатлила много родители. Тя събира в себе си забавления, образователни елементи и множество дейности за развитие на детето. С него мъникът ви ще се запознае за първи път с цифрите, буквите, цветовете и животните на английски език.

Полезни или за забавление, продуктите на Baby.bg ще задоволят и най-взискателните родители в търсенето им на нови качествени придобивки за бебето, малкото дете и грижата за тях.
Пожелаваме ви щастлива нова 2024 г.!