10baby

Празнуваме 10 години с 10 помощника за първите 10 месеца на вашето бебче

10 години изпълнени с много детски усмивки и грижа за най-малките! Ние от Baby.bg празнуваме своя първи юбилей и ставаме тинейджъри, но винаги ще ценим първите и най-сладки години на мъниците около нас. През последните 10 години сме били верен помощник в бебеотглеждането, затова ви предлагаме и нашите 10 топ предложения за всеки от първите 10 месеца живот на вашето дете.

 

Месец 1: Детска количка Chipolino – Елит, 3 в 1, хумус

Малката рожба вече е в прегръдките на мама и татко, които са я чакали търпеливо 9 месеца. Първото излизане навън е изключително вълнуващ момент както за бебето, така и за неговите родители. Нека мъникът опознава света и се наслади на изключително голям комфорт и гарантирана безопасност – от раждането до 4-годишна възраст! Комбинираната количка на Chipolino ще привлече вниманието с елегантен и функционален дизайн. Комплектът включва всичко необходимо за всяка разходка – кош за новородено, лятна седалка и кошница за кола. Моделът е практичен и функционален, удобен и лесен за управление в градски условия, което ще донесе удобство на мама и татко.

Mесец 2: Комплект за новородени Philips Avent – Първи покупки

Всичко нужно за храненето на бебето на едно място! Продуктите от комплекта за новородени Philips Avent – Първи покупки ще помогнат на родителите в първите стъпки в отглеждането на бебчето и ще улеснят процеса на хранене.  Комплектът съчетава всичко необходимо за стерилизиране, помпане на кърма и хранене на бебето – 4 вида шишета, залъгалка, парен стерилизатор, ръчна помпа за изцеждане и четка за почистване на шишетата.

 

Месец 3: Електрически шезлонг Chipolino – Йога, лате

Третият месец от раждането на мъника е чудесен момент, в който да изберете подходящия шезлонг за нуждите на бебето. Нежното люлеещо движение ще успокои вашата рожба и ще ѝ напомни за майчината утроба. Електрическата люлка-шезлонг на Chipolino ще осигури комфорт и сигурност на вашето бебе както по време на сън, така и при хранене или игра. Мекият и удобен модел е снабден с многообразие от функционалности като нежни мелодии с регулируема сила на звука, скорост на люлеенето и продължителност.

 

Месец 4: Почистващ душ-крем за бебета Uriage – С отмиване, 1 l

Време е да се погрижим за деликатната кожа на мъника по време на баня. Пенливият душ-крем на марката Uriage нежно почиства кожата на бебето, премахва всички замърсявания и защитава деликатния хидролипиден филм. Формулата на душ-крема е обогатена с натурален комплекс от термална вода Uriage, екстракт от органичен еделвайс и масло от карите, които даряват кожата с изключителна хидратация и комфорт. Продуктът ще допринесе за чистата, мека и хидратирана кожа, ухаеща на бебе!

 

Месец 5: Активна Гимнастика Tiny Love – Dynamic Gymini, със запис на звук

Нека изпълним 5-тия месец на бебето с много активни и забавни моменти! Около тази възраст вашето мъниче вече може да движи главичката си самостоятелно, да шава с ръчички и да се търкаля. Иновативната активна гимнастика Tiny Love – Dynamic Gymini предлага много възможности за веселие и развитие на точно тези първи пъргави движения. Моделът е подходящ и за новородени и се адаптира към различните етапи на развитие на детето. Мъникът ще се чувства комфортно на мекото килимче и ще може да се наслаждава на висящите играчки, забавната музика и светлини.

 

Месец 6: Столче за хранене-люлка Lorelli – Camminando, Grey

През 6-тия месец много от мъниците вече могат да седят самички ако имат правилната опора за своето гръбче! Този щастлив самостоятелен момент може да се отпразнува с избора на правилното столче за хранене. Моделът Lorelli – Camminando е 2 в 1 и помага за лесния преход на мъника от люлката към столчето на хранене. Столчето се грижи за комфорта на детето с различните си позиции за регулиране, съобразени с все още крехката му възраст. Моделът гарантира безопасност, благодарение на 5-точковия си предпазен колан и носи безбройни часове забавление с функцията си за люлеене и музика.

 

Месец 7: Игрален център Playgro – Кола, със светлини и звуци, 6м+

Истински пъргавите движения на бебчето започват на 7-месечна възраст. По това време повечето бебета могат да се преобръщат в двете посоки – дори в съня си. Някои мъници започват да се люлеят напред-назад, да пълзят из стаята или дори да се изтеглят в изправено положение. Какво по-подходящо време и забавленията с меки играчки да започнат! Плюшеният автомобил на Playgro има забавни музикални функции, дрънкащи топчета и много весели активности, които насърчават фината моторика и развиват въображението. Меката кола е напълно безопасна и идеална за часове изпълнени със забавление.

 

Месец 8: Музикална игрална маса Baby Einstein

Толкова много се случва в развитието на бебето за 8 месеца. Мъникът вече може да изразява по-зрели емоции, да пляска с ръце и да се издърпва за да стане.  В този период един чудесен избор би била играчка, която да отговори на нуждата от активност на мъника –  музикалната игрална маса на Baby Einstein. Иновативната маса е снабдена с технология Magic Touch, която позволява да вашата рожба да експериментира с различни мелодични звуци. Моделът има 22 звука и стимулира въображението, логиката и фината моторика на малчуганите. Играчката е подходящ за деца на възраст от 6 месеца и ще ги забавлява до навършване на 3 години.

Месец 9: Триколка KinderKraft – Easytwist, зелена

В 9-тия месец някои бебета вече успяват да направят своите първи, поклащащи се стъпки, като леко се подпират на мебелите вкъщи. Няма как да не обърнем внимание на амбициозността на малкия герой и да не го зарадваме с триколката KinderKraft – Easytwist. Тя е отлично решение за активни деца, които нямат търпение за разходка. Моделът е изключително удобен за мъниците и се управлява от родителите с лекота. Триколката разполага с 360-градусова въртяща се седалка, регулируем водоустойчив сенник, подвижна поставка за крачета и предпазен борд. Всичко това създава нужното удобство на детето по време на приключения навън.

Месец 10: Лятна количка Recaro – Easylife Elite 2, Frozen blue

В 10-тия месец бебетата стават по-подвижни, слушат всяка ваша дума и постоянно научават нови неща. В този така любим период сме подготвили за вас идеалната лятна количка за дълги разходки – Recaro – Easylife Elite 2. Моделът ще осигури комфорт и спокойствие на детенцето по време на разходка. Меката седалка и системата за циркулация на въздуха ще се погрижат за удобството на малчугана през топлите дни. Количката е идеален избор за всякакви условия – колелата са изключително устойчиви и гарантират сигурност на всякакъв вид терен – асфалт, чакъл или паркови алеи.

 

Благодарим ви, че вече 10 години се доверявате на Baby.bg и ни помагате да растем – от първите ни глътки въздух, през смелите първи стъпки, до всички забавни приключения, които предстоят. Това време ни донесе много усмивки,  изпълнени с грижа и най-ценните моменти – тези с най-малките. За да изразим своята благодарност и да отпразнуваме заедно своя юбилей сме ви подготвили над 12 500 продукта с до – 40% намаление, които можете да намерите на сайта на Baby.bg.