Black Friday на Baby.bg

Black Friday – тяхното щастие е и твое с повече от 8000 оферти!

В продължение на 18 дни Black Friday за майките ще ти предложи супер находки, с които ти и твоите малчугани да се чувствате прекрасно и ще се отдадете на весели приключения!

По време на кампанията те очакват над 8000 продукта от любимите ти марки – Cosatto, Moni, Lorelli, NUK, Philips Avent, Bright Starts, Fisher Price и други! Изготви списък с продуктите, които си харесал, добави ги в кошницата и с радост ги очаквай пред входната си врата! В Black Friday на майките е пълно с подаръци и играчки както за най-малките, така и за любознателните пораснали.

Сред намалените продукти ще откриеш интересни книжки, пълни със забавни илюстрации и песнички, както и интерактивни плюшени играчки, които ще ти спестят чуденето какво да отговориш, когато чуеш от детето си „Искам кученце!“. Тази година Black Friday за майките ще те зарадва с неустоими предложения:

  • За безпроблемни пътувания и разходки: детски столчета за кола, колички с аксесоари;
  • За лесно хранене: шишета, биберони и друга посуда;
  • За красивата бебешка стая: кошари, активни гимнастики и други;
  • За любознателните: интерактивни книжки и образователни играчки.

Започни да правиш wishlist-a си и вземи подаръци за послушковците! Продължавай тайно да четеш какви оферти можеш да грабнеш от Baby.bg.

Съдържание:

Детска количка 3 в 1 с аксесоари Cosatto Giggle Quad – Charcoal Mister Fox

Детска количка с аксесоари CosattoДетската количка Cosatto Giggle Quad е със стилен дизайн и е страхотна за дълги разходки. За да се чувства вашето мъниче максимално комфортно, когато сте навън или пътувате, ще получите още – кош с матрак, кошница за кола, i-Size IsoFix база, адаптери PORT и чувалче за крака. Комплектът съдържа шаси, кош за новородено с матрак, седалка (летен кош), дъждобран, чанта, кошница за кола, адаптери, база и чувалче за крака.

Столче за кола Moni – Serengeti с допълнителни готини аксесоари за детето и всички екстри за категорията си

Столче за кола Moni - Serengeti Столчето за кола ще осигури комфортно и безопасно пътуване на малчугана. Подходящо е за новородени и деца с тегло до 36 kg. Моделът разполага с Isofix система за по-лесно монтиране и допълнителна сигурност по време на път. Столчето се върти на 360°, а облегалката може да се регулира. Разполага с допълнителна мека възглавница и раменни възглавнички.

Детска кошара Lorelli Magic Sleep – Hug с множество екстри за удобстовото на мама и бебе, подходяща за спане и игра

Детска кошара Lorelli Magic Sleep - Hug Детската кошара е многофункционална и практична, предназначена за спане или игра. Снабдена е с матрак, второ ниво с цип, гриф с играчки, които ще забавляват твоето детенце, и подложка за преповиване. Моделът е разработен с колелца, които осигуряват лесното придвижване на кошарата и двойно осигурителна система за сгъване. Страничният отвор с цип позволява на по-големите дечица сами да влизат и излизат. Разполага още с балдахин с държач и чанта за пренасяне.

Комплект шишета Nuk – Nature Sense, Perfect Start, 8 части – получаваш всичко необходимо за първите ритуали в храненето

Комплект шишета Nuk - Nature Sense, Perfect Start, 8 части Комплектът съдържа всичко необходимо за храненето на най-малките. Шишетата са подходящи за новородени и деца на възраст до 6 месеца и притежават интегрирана скала, която показва температурата на съдържанието им. Защитната капачка затваря всички малки отвори, за да предотврати изтичане при смесване на формула или когато шишетата се обърнат. Бибероните в комплекта са изработени от силикон, а шишетата от безопасен полипропилен.

Електрическа помпа Philips Avent – Natural Motion със специална технология за стимулация на зърната за добър приток на кърма

Ръчна помпа за изцеждане Philips Avent - Natural Motion Разполага с технология Natural Motion, която стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата. Има силиконов уплътнител с унифициран размер. Тъй като всички жени са с различни форми и размери, той нежно се огъва и адаптира, за да пасне на зърното. Може да се използва за 99,98% от размерите на зърна (до 30 mm). Моделът интуитивно се адаптира и преминава от режим на стимулиране към режим за изцеждане, точно като естествено сучене на бебето.

Бебешка активна гимнастика Bright Starts – 5 в 1, лъвче

Активна проходилка 3 в 1 Bright Starts - Step 'n Ride Lion Активната бебешка гимнастика от Bright Starts предлага комфорт, забавления и изобилие от играчки за вашето мъниче. Предлага уютно и удобно място за отдих и игра, което ще забавлява детето и ще стимулира неговите сетива и двигателни умения. Със своите 5 начина за игра тази гимнастика е супер гъвкава, независимо от възрастта или етапа на твоето бебе.

Помогни на мъничето да опознае света с книгата „Човешкото тяло в 30 секунди” от Ана Клейбърн

Човешкото тяло в 30 секунди Тази книжка повежда читателите на невероятно пътуване през човешкото тяло. 30 ключови теми са изследвани с помощта на бързи малки обобщения и лесно запомнящи се факти и информация. Със страхотните си мини-поръчения, които ти помагат да изпробваш удивителните неща, които може да прави тялото ти, и завладяващите цветни илюстрации на всяка страница, тази книжка е нов и забавен поглед към чудесата на човешкото тяло.

Забавлявайте се с книжката с уникални илюстрации „Листа” от Стивън Хогтън

Листа - Хотгън Изпълнена със сияйни илюстрации, „Листа“ е очарователна детска книжка от забележителен нов талант Стивън Хогтън. Това е история за две дървета: едно малко и едно старо. История за листа, с формата на сърца, златни и изпълнени с надежда.

Пейте се с образователна книжка Fisher Price на български език

Образователна книжка Fisher Price - На български език Всяка страница от образователната книжка е забавна и интересна. Има букви, цветове и числа, които твоето дете ще може да научи. Книжката предлага и 6 детски песнички. Има 3 страници за прелистване и е удобна за носене. Има и 3 светещи бутона. Книжката е подходяща за деца над 6 месеца.

Интерактивна плюшена играчка IMC Toys – Кученцето Луси ще стане най-добрият приятел на вашето детенце

Интерактивна плюшена играчка IMC Toys - Кученцето Луси С него детето ти ще има истински нов приятел, който винаги ще го слуша. То разбира и изпълнява цели 20 команди на български език! Щом чуе „Луси, здравей!“, мекичката плюшена играчка поздравява своя стопанин с весел лай. Играчката има интерактивен режим, който може да бъде задействан, чрез специално мобилно приложение.

А ето и един подарък за всички майки, защото сте специални

Забавлявай се с приятелки и ароматна свещ 160 Candles с послание „За приятелки”

Ароматна свещ 160 Candles - За приятелки Ръчно излятата свещ от натурален соев и кокосов восък, дело на 160 Candles, не отделя сажди, не замърсява въздуха, а когато е запален фитилът, изработен от естествена дървесина, издава звук като от запалена камина. Свещта е ароматизирана с натурални масла, които ще изпълнят дома ти с неустоим аромат.