bebemania

Baby.bg гостува на „Бебемания“ 2022

Представи си едно място, на което можеш да откриеш всичко необходимо за бебето и разполагаш с голям избор от висококачествени продукти на известни, доказани марки.

Не е нужно да си го представяш, защото то е факт! Най-голямото изложение за бебешки и детски  стоки и услуги в България – „Бебемания” се завръща и през 2022 г. Събитието, организирано от Асоциацията на търговците на стоки за детето в България, ще се проведе на 21, 22 и 23 октомври в Интер Експо Център в София, при това за 16-и път! В него ще вземат участие фирми-национални дистрибутори, които ще представят над 160 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност.

С огромно удоволствие съобщаваме, че Baby.bg също ще участва на „Бебемания“ 2022 г.

Къде да ни намериш?

Ще ни откриеш на щанд C1, в зала 1 – първият щанд вдясно от главния вход (от страната на лобито). Там ще те очаква обособен кът, в който ще можеш да напишеш своето вдъхновяващо послание към друга майка. След това ще може да завъртиш колелото на късмета и да участваш за специални физически награди от Baby.bg – ваучери и промо кодове за намаление и при пазаруване от сайта на Baby.bg. Всеки сладък малчуган пък ще получи подарък тематичен балон, с който да играе и да се забавлява.

И каква е голямата изненада?

Ще имаш и възможността да се запознаеш с Ива и Арти, и да видиш как те се справят с ежедневието мама и малко бебче. По време на срещата ще се обсъди кои са най-важните помощници на майката в отглеждането на едно дете в безопасна среда. Майките ще бъдат поканени да се включат в неформална дискусия и споделяне на ценни съвети от първо лице.

Ива и Арти ще те очакват на 22 октомври 2022 г. от 10.00 до 12.00 часа на щанда на Baby.bg.

Instagram дневникът на малкия Арти спечели сърцата на стотици последователи, които следят как мъникът расте с всеки изминал ден. Мама Ива пък с радост споделя тези важни мигове от детството на сина си с другите майки в социалните мрежи.

Кога може да ни посетиш?

Работно време на изложение „Бебемания“:

  • 21 и 22 октомври – от 10:00 до 18:00 часа
  • 23 октомври – от 10:00 до 17:00 часа

Очертава се един страхотен уикенд, изпълнен с детски смях и безброй усмивки. Не пропускайте шанса да откриете важни придобивки за мъника, с помощта на които да му осигурите безгрижно и незабравимо детство, както и да се запознаете с други майки, с които да обмените опит. Родителството е уникално приключение – нека го споделим заедно!

За повече информация за изложението следете сайта на Бебемания и събитието във Facebook. Можете да разберете какво се случва на нашия щанд и като последвате Baby.bg в Instagram и Facebook.