Baby.bg празнува 11-и рожден ден

11 продукта за 11-ия рожден ден на Baby.bg, препоръчани от Ивицата и Арти

Baby.bg празнува рожден ден! 🥳🥳🥳

Вече 11 години любимият сайт на българските майки и техните бебчета предоставя полезни, удобни и качествени продукти на родителите, съветва ги с информация за родителството и им помага да се справят с предизвикателствата на ежедневието. И този път искаме да ви улесним като открехнем завесата и ви подготвим за големите намаления по време на рождения ни ден.

За целта тук сме събрали топ 11 продукта за 11-ия рожден ден на Baby.bg, подбрани специално за вас от Ивицата и Tik-Tok бебето Арти. Изберете от предложенията ни, заредете ги в количката си или ги добавете в списъка си с любими, а на рождения ни ден се наградете с тях и то с голяма отстъпка.

Триколка със сенник Chipolino – Футуро

Тази триколка на Chipolino е изключително забавна със своя свеж и модерен десен. Благодарение на въртящата се седалка, детето може да гледа напред, изучавайки света като едновременно с това върти педалите, или да си общува, обърнато с лице към този, който бута триколката. Самата седалка е широка, удобна и с лyĸcoзнa тeĸcтилнa дaмacĸa. Сенникът е рeгyлиpyeм и има допълнителна козирка, която може да се прибира. 

Освен че е много красива, триколката е много подходяща за децата над 18 месеца, които едновременно са много активни, но и бързо се уморяват от многото игри. Така че едно каране на колело в парка може бързо да премине в заслужена почивка и возене.

Детски активен център Chipolino – Jump & Play

Открийте страхотно забавление вкъщи! Бънджи или място за игра, активният център Chipolino ще предложи невероятни моменти за най-малките пакостници. Различните му функции стимулират детското развитие и въображение, и подобряват физическата координация. Chipolino Jump & Play е идеален помощник на всеки родител или чудесна идея за подарък.

Други предимства, които ще ви впечатлят са възможността за регулиране в 5 позиции на височината на горната табла и въртящата се на 360 градуса седалка. Продуктът се предлага в красива цветна кутия, което ще ви спести опаковане, ако го избирате за подарък. 

Стол за кола KikkaBoo – i-Travel, 15-36 kg, с I-Size

Столчето за кола на KikkaBoo i-Travel е чудесен избор за деца с тегло до 36 kg. С него детето ви ще се чувства като на трон, а вие ще бъдете спокойни за сигурността му.

За удобството на малкия пасажер е помислено с възможността облегалката за глава да се регулира по височина в 10 позиции. Меката и удобна възглавничка, изработена е от луксозна тъкан, допринасят за по-големия му комфорт. IsoFix системата за допълнителна сигурност и лесно захващане към автомобила пък е гаранция за стабилността на детето по време на път. 

Проходилка KikkaBoo – Play & Grow Red

Да се научиш да ходиш е лесно с проходилката Play & Grow Red! Тя е и страхотна идея за това как да се канализира огромната енергия, която твоето дете има, а именно в много движение и игри.

Моделът е 2 в 1 и е подходящ за деца над 1 година. Той може да се ползва както като безопасна проходилка, така и като забавна маса за игра. Мултифункционалната маса притежава кош с три цветни топки, пиано със светлини и интересни за мъника фигури и музика.

Кола с дръжка Moni – Police

Още една супер готина кола за деца, която ще превърне разходките навън в любимо занимание. Моделът на марката Moni ще забавлява мъника по време на приключения на открито и ще стимулира фината му моторика и координация.

За родителски контрол има регулируема дръжка и сенник за по-голям комфорт на детето. Помислено е и за музикалните ефекти, които също ще радват и забавляват.

Колело за баланс Lorelli – Scout

Колелото за баланс на една от любимите ни марки Lorelii е наистина красива и практична играчка. То допринася за физическото развитие на детето и за по-лесното преминаване към стандартен велосипед.

Колелото е с 10″ EVA гуми и има ограничител на кормилото за допълнителна безопасност. За по-голям комфорт има регулируемо кормило с меки гумени дръжки, а седалката му, чиято височина също може да се променя, е изработена от еко кожа.

Електрическа люлка Cangaroo – La Scala

Електрическата люлка от Cangaroo е едно страхотно улеснение за родителите. Голямо нейно предимство е, че имитира майчините движения при люлеене на бебе и може ефективно да успокои, приспи или забавлява мъника, докато мама приготвя вечерята или почиства стаите.

Люлката е практична и функционална, и бързо ще се превърне в любимото място за забавление и отдих за вашето дете. Тя е подходяща за бебета на възраст до 6 месеца и с тегло до 9 kg.

Бебешка активна гимнастика Bright Starts – 5 в 1

Бебешката активна гимнастика Bright Starts е уникално забавление за най-малките, което предлага комфорт, множество възможности за игра и неусетно помага за развиването на двигателните и сетивните умения на бебето.

Тази гимнастика има 5 начина на използване: като активна гимнастика с вдигнати стени, като активна гимнастика със свалени стени; като активна гимнастика със свалена стена за пълзене, като басейн, пълен с топки или като постелка за игра.

Акумулаторна кола Moni – A228

А най-послушните деца заслужават наистина големи подаръци. С тази акумулаторна кола те ще се чувстват досущ като възрастните. Моделът има модерна визия и е подходящ за деца на възраст от 3 до 8 години. Той неизменно ще предизвиква радост и усмивки, защото всеки мъник мечтае за подобна кола.

Разбира се, помислено е и за безопасността – има функция родителски контрол с дистанционно.

Музикална игрална маса Baby Einstein

Още един чуден помощник при отглеждането на малко дете – музикалната игрална маса Baby Einstein. С нея ще подарите незабравимо музикално приключение на вашия мъник с 22 звука, които стимулират въображението, логиката и фината моторика.

Многоцветният модел притежава 3 режима на пускане на музика, които ще привлекат вниманието на детето, а вие ще успеете да си починете или да свършите някоя задача (може би!).

Музикална въртележка Tiny Love – Classic, Into the Forest

И накрая, но не на последно място, ви представяме тази страхотна бебешка музикална въртележка. Мечето, сърничката и енотът ще станат верни приятели на малкото ви съкровище и ще го пренесат в света на вълшебната гора. Моделът има бутон, с който детето ще сменя мелодиите и ще се научи на по-голяма самостоятелност.

Въртележката разполага с деликатна мека светлина, която работи като нощна лампа. Когато мъникът порасне спиралите могат да се отстранят и така моделът ще се използва като музикална играчка.