Избери перфектния подарък за бебчо

ТОП 10 идеи за подаръци за бебчето

Коледните и новогодишни празници са един от най-очакваните моменти от годината. Искриците в очите на любимите ви хора, когато отварят старателно подбраните от вас подаръци, правят магията на празника истинска. Ако ви предстои първа Коледа с бебче, то тя трябва да бъде незабравима. Цветни светлини, гирлянди, венци и още куп красива украса, която да създаде уютна атмосфера. Коледната елха е главният герой в дома, а под нея трябва да поставите и подаръците. Но с какво точно да изненадате мъника? Нови играчки или пък сладки дрешки? За да направим избора ви по-лесен, направихме списък с топ 10 идеи за подаръци за бебето.

Ето какво сме ви подготвили:

Активна гимнастика Tiny Love – Gymini Kick&Play Farm

Всяко детенцето заслужава свое безопасно и уютно кътче за игра. С активната гимнастика Tiny Love – Gymini Kick&Play Farm вашето мъниче ще може да развива двигателните и сетивни си умения, докато се забавлява с различни играчки. Моделът е с XL размер за още по-просторно място за игра и може да се използва по 3 начина. Бебчето няма да скучае нито за миг с музикалната играчка със светлинки и мелодии, сатенените панделки, регулируемата арка, огледалцето и още куп интересни елементи. Активната гимнастика предлага 18 интелигентни функции и ще съпътства малчугана в различните му етапи на развитие.

Кутия за бебешки отпечатък Baby Art – Hello Baby

Първите спомени на малкото ангелче са безценни. Запечатайте малките крачета и ръчички с кутията за бебешки отпечатък Baby Art – Hello Baby. Тя ще се превърне в чудесна декорация за детската стая и винаги ще ви напомня за първите дни на детенцето. Материалът, върху който се правят отпечатъците, е ароматизиран алгинат с консистенция на тесто. Той е напълно безопасен за здравето на мъника. Създайте перфектния отпечатък само за 2 минути, а след това оставете да изсъхне в рамките на 5 дни. Не са ви необходими допълнителни материали, което прави процесът още по-лесен.

Слинг Cangaroo – Cherish, розов

Няма нищо по-любимо за бебето от майчината ласка. Със слинга Cangaroo – Cherish, розов ще можете да вземете съкровището си навсякъде с вас. Моделът е изработен от лек и разтеглив материал, който е деликатен към нежната бебешка кожа. Подходящ е за новородени и е специално проектиран да разпределя теглото на бебето така, че гърбът ви да не бъде натоварен. Слингът поддържа детето в ергономичното „М“ положение. Побира се лесно в дамска чанта или раница, което го прави компактен за пренасяне.

Активно килимче за игра Bright Starts – Wild and Whimsy, розово

Погрижете се за развитието на фината моторика на мъничето и му осигурете комфортна среда за развитие. Активно килимче за игра Bright Starts – Wild and Whimsy, розово ще помогне на бебчето да задържи вниманието си чрез различните  форми, цветове и шумолящи звуци. В допълнение към килимчето ще откриете и удобна възглавничка, на която бебето може да се облегне, както и 2 играчки за закачане и няколко дрънкалки. Килимчето е чудесен подарък за новородени и деца на възраст до 3 години, които тепърва опознават света около себе си!

Безжична Wi-Fi камера Kikka Boo – Penguin

С безжичната Wi-Fi камера Kikka Boo – Penguin ще можете да сте сигурни, че малчуганът е в безопасност, дори когато не сте в стаята при него. Тя ще ви позволи да наблюдавате дребосъка на телефона или на таблета си. Главата на камерата се върти, за да проследи движението на детето. Моделът разполага с двупосочно аудио, което ще ви позволи да говорите на съкровището си дори от разстояние, както и с режим с нощно виждане до 10 метра. Камерата е изключително лесна за инсталиране и работа, а сладкият дизайн с форма на пингвинче ще пасне идеално на детския интериор.

Електрическа люлка-шезлонг Chipolino – Парадайз, бежова панделка

Подарете на бебчето комфортно място за игра и отдих с електрическата люлка-шезлонг Chipolino – Парадайз, бежова панделка. Шезлонгът разполага с 12 мелодии, които да забавляват мъника, арка с висящи играчки, както и мека подложка с възлавничка за главичката на бебето. За максимално удобство облегалката на модела се регулира в 2 позиции. За да може малчуганът по-лесно да потъне в сладък сън, люлката има 5 скорости на люлеене с избор на времетраене и вибрация. За сигурността на малкото ви съкровище се грижи обезопасителният колан.

Плюшена играчка с проектор Chipolino – Еднорог

Кой малчуган не обича плюшени играчки? Те са меки, сладки и идеални за гушкане. Но освен всичко това плюшената играчка с проектор Chipolino – Еднорог разполага и с нежни приспивни песнички, с които да успокои детенцето и да му помогне да потъне в спокоен сън. Можете да я закрепите с лекота към детската кошара, количката или столчето за хранене. Еднорогът ще проектира лунички и звездички в бебешката стая, създавайки една вълшебна атмосфера. Можете сами да изберете продължителността на работа, като тя може да е 30, 60 или 90 минути.

Люлеещо се конче Kikka Boo – Зелено, със звук

Следващото ни предложение е за порасналите малчугани, които могат сами да пазят баланс. Люлеещото се конче Kikka Boo – Зелено, със звук ще грабне вниманието на всеки мъник. Играчката има стабилна дървена основа и две дървени поддържащи дръжки, за които детето да се хване. За да бъде играта още по-реалистична, кончето издава цвилещи звуци. С него малчуганът ще може да се отправи на щуро приключение и да развихри въображението си в забавни ролеви игри.

Проходилка Kikka Boo – Play & Grow Red

Първите стъпки на малкото сладурче са един от най-очакваните моменти в развитието му. С проходилката Kikka Boo –  Play & Grow Red малчуганът ще може да стъпва все по-уверено и подобри баланса, координацията и въображението си. Височината на дръжката може да се регулира в 2 нива. Моделът може да се използва и като мултифункционална маса за игра. Тя разполага с  кош с 3 цветни топки, пиано със светлини и интересни за мъника фигури и музика. За максимална безопасност по време на игра с масата, гумите могат да се заключват.

Ваучер за подарък за baby.bg

Ако искате да вземете подарък за дете на ваш близък приятел или роднина, но не знае какъв точно да бъде той, ваучерът винаги е добра идея. Ваучерите на Baby.bg са на различни стойности между 50 и 150 лева. Те са изключително практична идея за подарък, защото близките ви сами ще могат да изберат от какво имат нужда.