7 идеи за детски забавления навън

Пролетта и затоплянето на времето радват и малки, и големи, но за децата този сезон е особено вълнуващ, защото им дава много възможности да опознават света, да се впускат в нови приключения и да са в контакт с природата, което е особено важно за хармоничното им развитие. Времето прекарано навън в игри, нови впечатления и запознанства е незаменимо, затова тук сме ти приготвили идеи за детски забавления навън, с които да очароваш най-малките членове на семейството. Освен това не бива да забравяме, че този вид развлечения не причиняват истински „апокалипсис“ вкъщи, което си е чист бонус!

Възможностите, които децата имат да играят в парка, в планината, на море или на двора, са наистина много. Ще изредим само няколко – рисуване с тебешир, строене на пясъчни фигури, каране на колело и ролери, футбол и, разбира се, супер любимото скачане на батут. Не бива да забравяме и забавленията от старата школа като гоненица, дама, лов на пеперуди, катерене по дървета, скачане на ластик. Както се казва, тези игри може да са стари, но със сигурност са златни!

Трудно е да се сбърка с активностите на открито – за всяка възраст се намира по нещо, а удовлетворението и умората в края на деня казват всичко.

Триколка със сенник Chipolino

Тази триколка е подходяща за най-малките (от 1 до 4-годишни) за разходка навън. Тя е свързващото звено между бебешка количка и колело. Хем малчуганът върти педали и кара триколката, хем родителят може да направлява посоката и скоростта на движение. А когато малчо се умори, просто вдига крачета и бива возен. Триколката разполага с комфортна седалка, която се върти на 360 градуса, регулируем сенник, подвижна поставка за крака, 5-тoчĸoв предпазен ĸoлaн, кош за багаж, звънец на кормилото. Удобната дръжка за poдитeлcĸи ĸoнтpoл се регулира на височина, а също има и поставка за чаша или шише.

Триколка балансно колело Chipolino 2 в 1

Балансното колело тип триколка е още един възможен преход към мечтаното колело с 2 гуми. С него малчуганът не само ще се забавлява, но и ще усъвършенства своята координация. Също така ще се научи да пази равновесие, както и да упражнява различни движения като завой наляво и надясно. Подходяща е за деца, които са навършили 1 година, трансформира се от триколка в баланс байк, има регулируемо кормило и бутон, който бързо освобождава педалите.

Кола за яздене Lorelli – ATV

Друг вариант, който е модерен и подпомага развитието на двигателните умения и координацията на детето, е колата за яздене. Моделът на Lorelli е изключително реалистичен и удобен. Има четири широки колела, седалка с облегалка и отделение за играчки. Воланът с мелодии, клаксонът и LED светлините ще допринесат още повече за забавлението на мъника. За максимална сигурност на детето е снабден със стопер против обръщане.

Тротинетка Globber 5 в 1 Go Up Comfort Lights

Уникална тротинетка, която следва растежа на детето и ще го забавлява от 1 до 6-годишна възраст, а освен това тя съчетава в себе си 3 превозни средства – тротинетка с родителски контрол за деца на възраст от 15 до 36 месеца и до 20 kg тегло, колело за бутане, подходящо за проходили деца и до 20 kg и класическа тротинетка за деца на възраст над 3 години и до 50 kg. Тя има телескопично кормило, което се регулира в 4 позиции, седалка с 3 позиции и светещи гуми. Играчката е идеална за първа тротинетка, защото с нея детето лесно ще се научи да кара с помощта на бутона за заключване. При натискането му тротинетката се движи само в права посока. За по-голяма сигурност спирачката ѝ обхваща цялото задно колело и служи като калник, както и ниска платформа с нехлъзгащо се покритие.

Детска пързалка Sonne – Дино, тюркоаз, 190 cm

С тази пързалка забавата за вашето хлапе е гарантирана. Дизайнът е създаден с идеята динозавърчето да се превърне в най-добър приятел на детето. В допълнение тя е здрава, красива и устойчива. Сглобяването и монтирането са лесни като детска игра. Лесно е и демонтирането, така че може да е с вас на всяка семейна почивка, на гости при дядо и баба, въобще, може да я разнасяте навсякъде като истинска любима играчка. Пързалката има 3 отворени стъпала, както и дръжки за хващане. В комплекта влизат още ринг с баскетболен кош и топка.

Детски батут Sonne – 8FT

Батутът с мрежа и стълба на Sonne е ненадмината забава за цялото семейство. Той отговаря на всички стандарти за безопасност, а за използването му няма възрастови ограничения. Позитивните емоции са гарантирани и за малки, и за големи. Батутът е с подскачаща мрежа, изработена от здрава плетка и специални материали, устойчива на влага, UV лъчи и най-важното – подходящо закалени за скачане и поцинковани метални елементи. Многослойно пружинно покритие, за да се гарантира безопасността на вашето дете, пружините са покрити с много издръжлив PVC материал, който осигурява и защита срещу атмосферни условия.

Акумулаторен джип Moni – Mercedes

Акумулаторният джип Mercedes ще очарова твоето дете с автентичния си дизайн и интересни функционалности. С него то ще се чувства „като възрастен“. Малкият джип се управлява с 2.4 GHz дистанционно управление, чийто обхват е 10 метра, има бърза и бавна скорост. Може да се движи на заден ход, да завива в различни посоки и вратите му се отварят. За комфорта на малкия шофьор е поставена удобната кожена седалка, а сигурността е обезпечена с предпазен колан. Джипът е едноместен с максимално натоварване 30 kg, има музикални функции, клаксон и светлини отпред. Може да се кара и по неравен терен благодарение на специалните гуми от EVA пяна.

ВИЖ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ НАВЪН