10 идеи за подарък от Moni Toys

10 избрани играчки от Moni Toys като идеи за подарък

Играта е едно от основните „задължения“ на подрастващите. С нея малките деца опознават света, добиват опит и се учат ежеминутно. Всеки родител си е задавал въпроса: Коя е най-подходящата играчка. Едва ли той има еднозначен отговор, но за да ви улесним максимално тук сме събрали 10 страхотни предложения за висококачествени дървени играчки от Moni Toys. Започваме от най-малките с игри за редене, броене, сортиране и смятане, рисуване и подреждане, за да стигнем до мечтаната кухня „като на мама“ и голяма къща за кукли. Вижте сами и почерпете идеи:

 

  1. Дървена играчка с чукче Moni Toys

Дървената играчка с чукче е чудесен начин за развиване на фината моторика и въображението на вашето дете. Освен това тя дава чудесна престава за формите и цветовете. Малчуганът ще се учи неусетно, докато се забавлява и играе. Играчката е изцяло дървена и е подходяща за деца над 18 месеца.

 

 

  1. Дървена играчка Moni Toys – Пръстени за редене

Дървената цветна и забавна поставка за редене на Moni Toys е предназначена за най-малките (18+ месеца) и се грижи за лесното им обучение. Учи ги да броят, усъвършенства фините движения на ръцете, ориентацията в пространството. Играчката се състои от 7 пръстена, топче-връх и стойка. Тя е изключителна устойчива, изработена от сертифицирана висококачествена дървесина, безвредна и боядисана с нетоксична боя.

  1. Дървен сортер куб Moni Toys

Този модел също е изработен от дървесина с високо качество и доказан произход, безвреден е и се препоръчва за деца над година и половина. Играчката е образователна, цветна и забавна. Учи малчуганите за разликата между формите. Самото кубче е с капак, за удобно прибиране на всички части, както и с дръжка за лесно пренасяне. С тази играчка децата тренират своята координация, двигателната си култура и развиват креативността си.

 

  1. Дървен дидактически куб Moni Toys

Дървеният дидактически куб с марка Moni Toys учи детето, докато то си играе с него. С играчката то ще развие фината си моторика, логическото си мислене и въображението си. Този цветен и забавен куб за активности предлага много чудесни игри – спирала, сортер, лабиринт с мъниста, зъбчати колела, часовник, геометрични фигуру и други. Играчката е висококачествена и изработена от напълно безвредни материали. За деца над 1 година.

 

  1. Образователен дървен комплект за броене Moni Toys

Този игрален комплект на Moni Toys вече е подходящ за малко по-отрасналите сладури. С него хлапетата над 3 годинки ще опознаят бързо и лесно цифрите. Образователната дървена игра се състои от различни по цвят пръстени, дъска, парчета и колони. Моделът развива визуалната памет на децата и подобрява моторни им умения.

 

  1. Дървена играчка за прохождане Moni Toys

Дървената проходилка е подходяща за деца над 1 година, които с нея ще се научат да ходят по- бързо, по-лесно и по-безопасно. Безспорният плюс на тази забавна проходилка играчка е, че с нея не се налага родителят да е приведен, за да води напред малчугана. Също така тя е изработена от висококачествен дървен материал, тиха е и е напълно безопасна. В допълнение има удобна дръжка и разполага с разнообразни активност, които ще забавлява мъника.

 

  1. Дървена дъска за рисуване Moni Toys

За невръстните творци, които на воля ще развиват своята креативност и познания, Moni Toys са подготвили тази прекрасна двустранна дъска, криеща много часове игри и забавление в себе си. Едната страна е за рисуване с тебешир, а другата – с маркери. Дъската е изработена от висококачествен дървен материал, към нея има също сметало и весел часовник. В комплекта са включени тебешири, гъбичка за изтриване и маркер. Подходяща за деца над 3 години.

 

  1. Дървен сет Moni Toys – Маса с два стола, еднорог

Дървеният комплект на Moni Toys се състои от масичка с две удобни столчета. Дизайнерският мотив е еднорози, а цветовата гама е стилно бяло и естествен бук. Това прави детските мебели изключително красиви в допълнение към удобството и надеждността им. С този комплект малката ви принцеса ще има свое собствено място за рисуване и игри или кът, където просто да покани приятелка на чай.

 

  1. Дървена детска кухня Moni Toys – Със светещи котлони

Страхотната дървена кухня от Moni Toys ще позволи на детето ви да си играе на възрастен и ще провокира изобретателността му. Комплектът е подходящ за малчуганите след тригодишна възраст и се състои от 6 части – фурна, котлон със светлини, мивка, хладилник, пералня, микровълнова печка. Красива и функционална детската кухня, ще осигури много безгрижни дни в игри и забавления.

 

  1. Дървена къща за кукли с обзавеждане Moni Toys – Isabella

Истинска мечта за малките момиченца, къщата за кукли на Moni Toys е като излязла от света на приказките – с три етажа и 4 обзаведени стаи. Къщата е висока цели 114 см и разполага още с вътрешни стълби, тераса и асансьор, както и допълнителни десет цветни аксесоара. Подходяща е за кукли с размер 24 см и 30 см. На първия етаж е разположена голяма кухня, обзаведена с всичко необходимо за домакинството: печка, хладилник, мивка, страхотен бар и висок стол. Тук се намира и банята, в която има вана. Вторият етаж е мястото на просторния хол с модерно обзавеждане: диван, телевизор, канапета, етажерка и др. На последния етаж се намира уютната спалня в розово, с удобно легло и тоалетка.