Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

Намери продукти по
Цена
30лв. - 988лв.
Вижте всички марки
Пол
Вижте всички марки
Цвят
Вижте всички марки

Maclaren

Виж всички марки за бебешки стоки тук.

 
Maclaren

Maclaren(Макларън) е компания с повече от педесет години история. Основател е Оуен Макларън, английски авиатор и инженер, който по това време станал дядо и искал нещо специално за внучето си - лека и удобна количка. Така през 1965 година се появила първата количка сгъваща се като чадър, единствената в света. Тя била направена от алуминий, който е често срещан в авиацията, тежала около 3кг. и се сгъвала само с една ръка. Революция за времето си, количката станала предпочитана първо от британските майки. Днес, марката е световно известна с лесно маневриращите, леки и удобни колички-бъгита.

Освен детски колички, ще откриете и чудесни аксесоари, като комарници, чадърчета, чанти и органайзери за колички. Допълнителни неща, които ще подсигурят комфорта Ви.

Екипът от инженери гарантира за 100% безопасност и стабилност на пътя. Те са единствените със собствен Световен Стандарт за безопасност, който покрива и дори надвишава изискванията, защото са убедени в това, че всяко дете заслужава най-доброто.

През последните години мотото на марката е "Каквото искат майките, от каквото се нуждаят децата!"

  

 

47

продукти

«1 2»

Продукти

«1 2»Страница 1 от 2
Свържете се с нас
Върни До Горе