За нас

Искаш твоето дете или бебе да бъде щастливо, да расте здраво и жизнено?

Искаш да осигуриш комфорт както за него, така и за себе си?

Искаш да научиш още нещо за отглеждането и възпитанието му?

Тогава правилното място за теб е Baby.bg!

 

В нашия онлайн магазин ще намериш богат и разнообразен асортимент от бебешки и детски дрешки и обувки, бебешки колички, играчки, обзавеждане, аксесоари, козметични продукти и много други артикули на български и световни производители.

Бебешките продукти, които предлагаме на нашия сайт, са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. Партньори сме с водещите български и световни марки. При нас ще намериш всякакви ценови категории продукти - както най-скъпите и реномирани на световния пазар, така и "бюджетни", но също с гарантирано качество. В менюто "Производители" ще откриеш над 400 марки, чиито продукти предлагаме на Baby.bg

Индивидуалното отношение към всеки един клиент е приоритет на екипа ни. Свържи се с нас и ще се убедиш лично. Ще бъдеш консултиран и обслужен от нашите служители, които са изключително подготвени и запознати със сферата на бебешките стоки. Ако имаш въпрос или просто искаш да научиш повече за даден продукт, не се колебай - ние те очакваме!

 

Казано накратко, при нас ще получиш:

  • Коректно, бързо и любезно обслужване
  • Богат асортимент от стоки
  • Постоянни реални промоции на различни артикули и марки
  • Най-ниски цени в сферата на бебешките и детски стоки
  • Бързи доставки

 

Позволи на твоя малък принц или принцеса да изживее пълноценно най-ранните си години! Нека детето расте с усмивка на лицето – то го заслужава!

Уебсайтът baby.bg е собственост на Озон Ентъртейнмънт АД, БУЛСТАТ 205823722.