Филтрирай по
Марка
още... по-малко
Цена
219 лв. 220 лв.
Пол
още... по-малко

От 0 до 10 килограма

Безплатна доставка
Изчерпан
Lorelli Комбинирана количка DAISY SET GREEN&GREY

Лятна седалка; Столче за кола 0-10 кг.; Чанта за мама; Допълнително разгъващ се сенни с прозорче; Регулируема облегалка и поставка за крачета; Въртящи се предни колела; Спирачка;...

Цена 219,80 лв.
Изчерпан
От 0 до 10 килограма

Столче за добре дошъл

Именно с това се препоръчва да се транспортира новороденото! Поставянето в колата винаги е обратно на посоката на движение, като се монтира с автомобилните колани. 

Мобилно и компактно

Кошницата за кола, както е по-известна може да бъде навсякъде с Вас. Все повече марки се концентрират в създаването на ултра леки модели, за да не натоварват допълнително ежедневието на родителите. Почти всички марки кошници за кола могат да се монтират към шасито на бебешката количка с помощта на адаптери. Именно така, разходката в парка става бързо и лесно!

Коя марка да изберем

Не се колебайте да ни потърсите, ако скоро Ви предстои закупуване на кошница за кола. Екипът на Baby.bg ще подбере за Вас най-добрите цветве, модели и марки, според бюджетът, който сте отделили!

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...

От 0 до 10 килограма