Филтрирай по
Марка
още... по-малко
Цена
3 лв. 9 лв.
още... по-малко
Пол
още... по-малко

Стикери за автомобил

Безплатна доставка
В наличност
Reer MommyLine Автомобилен знак за бременни жени

За всички мами, които шофират; Модерен дизайн; Лесен за поставяне; Поставя се на задните или страничните прозорци; Размери: 15.5 х 15.5 см.


Цена 7,99 лв.
Налично при доставчик
Безплатна доставка
На изчерпване
Sophie la Girafe Светещ знак 'Бебе в колата"

Лесно за поставяне; Светлинен индикатор при движение; Залепва се за стъклото на автомобила; Предупреждава, че в колата има бебе.


Цена 8,20 лв.
На склад - Ограничена наличност
Безплатна доставка
Изчерпан
Mycey Стикер за автомобил Принц в колата

Mycey Стикер за автомобил Принц в колата лесно за поставяне залепва се за стъклото на автомобила предупреждава, че в колата има бебе


Цена 3,40 лв.
Изчерпан
Безплатна доставка
Изчерпан
Mycey Стикер за автомобил Бебе в колата

Mycey Стикер за автомобил Бебе в колата лесно за поставяне залепва се за стъклото на автомобила предупреждава, че в колата има бебе


Цена 3,40 лв.
Изчерпан
Стикери за автомобил

Защо е нужен стикер "Бебе в колата"?

Често хората се питат защо е нужна тази индикация и дали дори не пречи? Стикерът се появява, когато един баща осъзнава, че макар да е с бебе в автомобила си, останалите водачи не знаят този факт и се дразнят на по-внимателното и бавното му шофиране, което е предпоставка за опасни изпреварвания и надуване на клаксони. 

За да дадете сигнал на останалите шофьори, че сте с бебе, поставянето на стикер е най-лесното решение. Обикновено се поставят на задното стъкло на колата.

Още една причина да си вземете този аксесоар е, че в случай на инцидент, спасителните служби, ще знаят да търсят дете в колата.

Видове стикери за автомобил

  • Кръгли;
  • Триъгълни;
  • Ромбовидни;

Начин на захващане на стикера

Има 2 вида начини на захващане. 

  • Със залепване. Това е по надеждият метод. Стикерът идва с предпазен слой, който трябва да премахнете, след което да поставите изделието на предпочитаното място на стъклото на колата си;
  • С вендузи. Ако често сменяте колите си, а на службният автомобил не е препоръчително да лепите знак, то това е правилното решение за вас. Лесно ще може да го използвате във всяко превозно средство, с което карате детето си.

Защо да купя от baby.bg?

При нас ще намерите разкошни стикери за автомобил. Предлагаме различни десени от стандартни, до такива с любими анимационни герои, при това на изгодни цени.

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...

Стикери за автомобил