Количка

Категории с падащо меню

Избери по

Столчета за кола

Сортирай по: Покажи по: Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 63

Столче за кола - не препоръчително, а задължително!

 

Те са до вас при всяко пътуване и са от изключително значение за сигурността на бебето, за това не правете компромиси. Необходими са още, когато взимате бебето си от болницата.

Разделят се на няколко групи, според килограмите на детето:

  • Група (0). От 0 до 10 кг. или от раждането до 6 месечна възраст;
  • Група (0+) От 0 до 13 кг. или от раждането до 15 месечна възраст;
  • Група (0+/1) От 0 до 18 кг. или от раждането до 4 години;
  • Група (1+) От 9 до 18 кг. или от 9 месеца до 4 години;
  • Група (0/1/2) От 0 до 25 кг. или от раждането до 7 години;
  • Група (1/2/3) От 9 до 36 кг. или от 9 месеца до 12 години;
  • Група (2/3) От 15 до 36 кг. или от 3 години до 12 години.

 

Видове столове за автомобили

 

Кошници за новородени. Те са перфектни за най-малките и могат да се използват през първата годинка от раждането. Поставят се обратно по посоката на движение и влизат в групите 0 и 0+. Обикновено идват с дръжка за пренасяне. С адаптори лесно могат да се сложат и на шасито на бебешката количка, за още по-голям комфорт.

Трансформиращи се.  Те са по обемни и тежки от стандартни столове. В началото се поставят обратно на посоката на движението в автомобила, а когато малчуганът израстне се обръщат с лице напред. Това прави използването им дълго.

Седалки. След като детето израстне старото си столче е време за седалка. Тя използва коланите на колата и в него може да се возят дребосъци на 4 годинки и по-големи.

 

Какво да гледаме, преди да купим

 

5-точков колан. Поставя се на всяко рамо, на бедрата и между крачетата на бебенцето. От огромно значение за безопасността и се предлага при повечето модели.

Странична защита. Някои модели разполагат с пяна, която абсорбира страничните удари като по този начин предпазват главата и гърдите в случай на инцидент.

Лесно регулиране. Коланът трябва да се настройва спрямо височкината на детето. При по-качествените продукти, това става лесно.

Комфорт. Добрата подлата на изделието в областта на главата и долната част, ще осигури на съкровището ви по-добро возене.

Лесно почистване. Знаем, че пакостниците и мръсотията вървят ръа за рака, но огромна част от предлаганите от baby.bg продукти идват със сваляща се и перяща тапицерия, което ще ви улесни много.

Isofix. Най-сигурната система, при пътуване. Проверете дали автомобила ви е снабден с нея, преди да преминете към покупката. Столовете, които имат ISOFIX са по-скъпи, но предлагат надеждност и стабилност.

 

На нашия сайт ще откриете богато разнообразие, изгодни цени и продукти на промоция, за това разгледайте всичките ни продукти от тази категория!

Тагове: Столчета за кола, Детски столчета за кола, Бебешки столчета за кола

Може да платите с :

© 2017 baby.bg | Всички права запазени

Изработка : Висте

Върни До Горе