Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

Цена
4лв. - 2499лв.
Вижте всички марки
Пол
Вижте всички марки
Цвят
Вижте всички марки

> Столчета за кола, Кенгура, Слингове

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Страница 1 от 82

Столчета за кола

 

Знаете ли, че столчето за кола е единственото приспособление за бебета и малки деца, което сте задължени да имате в колата си по закон? Ето защо това е едно от нещата, които задължително трябва да си вземете. Така че, въпросът не е дали да си вземете, а какво и колко.  Ние ще ви помогнем да изберете най-добрият вариант за вашето бебе според неговото тегло, възраст и ръст. 

За какво да гледате при избора на столче за кола?

 - Добър рейтинг за сигурността. Всяко столче на пазара отговаря на минималният стандарт за сигурност, но най-вероятно Вие ще искате най-сигурния модел, особено, ако имате по-стар автомобил. Като цяло по-скъпите модели са по-скъпи, заради специалното внимание, което производителите обръщат при тяхното констуиране, с цел максимална сигурност.

 - Лесна инсталация.  Това ще ви спести много време и нерви. И не забравяйте, ключът към сигурното столче за кола е в правилното му захващане за седалката.

 - 5-точков предпазен колан. Коланите минават през раменете, бедрата и между двата крака за повече сигурност.

 - Сваляща се и перяща тапицерия. Вашето столче за кола, със сигурност ще се нацапа от малките пакостници, за това свалящата се и перяща тапицерия е много важна. 

Свържете се с нас
Върни До Горе