Количка

Категории с падащо меню

Намери продукти по
Пол
Вижте всички марки
Начин на стягане
Вижте всички марки

Sterntaler

Виж всички марки за бебешки стоки тук.

 
Sterntaler

Sterntaler(Стърнталер) е немска марка, която през 2015 година отпразнува своя 50-годишен юбилей. Време, през което компанията се е разраствала, както откъм екип, така и откъм продукция. Започнала първоначално с колекции от шапки за деца, преминала през играчки, чорапки, спални чувалчета постелки за игра и достигнала съвършенството с невероятните дрешки за бебета и малки деца. 

Екипът се стреми максимално да се доближи до желанията и усещанията на децата. Защото всичко в този период е едно опознаване и разбира се, приключение. Качеството не идва само от висококачествените материали, които са напълно безопасни и внимателно подбрани и обработвани, а и от качествената ръка на хората, които създават тези невероятни продукти за детето Ви.

Логото на марката е повилияно от приказката на Братя Грим, за момиченцето, което останало сираче, но въпреки това подарява последната си риза от добросърдечност, а като отплата от небето започнали да падат жълтъци в скута й. Така и дрешките и играчките даряват усмивки и радост, защита и топлина.

 

1053

продукти

Сортирай по: Покажи по:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 44
Може да платите с :

© 2017 baby.bg | Всички права запазени

Изработка : Висте

Върни До Горе