Количка

Категории с падащо меню

Намери продукти по
Цена
6лв. 235лв.
Вижте всички марки
Пол
Вижте всички марки
Цвят
Вижте всички марки
Начин на стягане
Вижте всички марки

Sterntaler

Виж всички марки за бебешки стоки тук.

 
Sterntaler

Sterntaler(Стърнталер) е немска марка, която през 2015 година отпразнува своя 50-годишен юбилей. Време, през което компанията се е разраствала, както откъм екип, така и откъм продукция. Започнала първоначално с колекции от шапки за деца, преминала през играчки, чорапки, спални чувалчета постелки за игра и достигнала съвършенството с невероятните дрешки за бебета и малки деца. 

Екипът се стреми максимално да се доближи до желанията и усещанията на децата. Защото всичко в този период е едно опознаване и разбира се, приключение. Качеството не идва само от висококачествените материали, които са напълно безопасни и внимателно подбрани и обработвани, а и от качествената ръка на хората, които създават тези невероятни продукти за детето Ви.

Логото на марката е повилияно от приказката на Братя Грим, за момиченцето, което останало сираче, но въпреки това подарява последната си риза от добросърдечност, а като отплата от небето започнали да падат жълтъци в скута й. Така и дрешките и играчките даряват усмивки и радост, защита и топлина.

 

1545

продукти

Сортирай по: Покажи по:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 65
Може да платите с :

© 2017 baby.bg | Всички права запазени

Изработка : Висте

Върни До Горе