Филтрирай по
Марка
още... по-малко
още... по-малко

Преходни гащи

Извинявайте за неудобството.

Можете да се върнете на нашата начална страница, за да потърсите отново необходимата Ви информация.

Начало

Потърсете отново

Преходни гащи

Защо да избера преходни гащи?

Преходните гащи за отказване от памперс ще помогнат на вашето подрастващо бебе да смени пелените с гърне, по един лесен за него начин. Дори, когато детето е наясно, че трябва да ходи само на определено място в тоалетната, това не предпазва особено в началото от инциденти. Така ще запазите кожата и дрехите му сухи.

За какво да гледам преди да купя?

  • Комфорт. Тъй като няма да се налага да ги сменяте толкова често, преходните гащички трябва да са удобни на малчугана;
  • Размер. Съобразете размера на преходния памперс с теглото на детето, така ще сте сигурно, че няма да му стяга или да пропуска, защото е широк;
  • Преобуване. Вземете модел с лесно захващане и отлепване. 
  • Материя. Основното, за да не протичат едни преходни гащи е способността да абсорбират, купете по-качествен вид, за да може да няма пропускане. Материята е важна и за удовството на вашети съкровище.
  • Дизайн. Имаме супер модни находки! Те приличат повече на дизайнерски аксесоар, от колкото на гащи.

Защо да избера baby.bg?

При нас ще намерите бърза доставка в рамките на 2-3 дни, безплатна доставка над 80 лв, както и адекватно и любезно обслужване.

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...

Преходни гащи