Филтрирай по
Марка
още... по-малко
още... по-малко

Пелени за многократна употреба

Извинявайте за неудобството.

Можете да се върнете на нашата начална страница, за да потърсите отново необходимата Ви информация.

Начало

Потърсете отново

Пелени за многократна употреба

В случай, че желаете да бъдете природосъобразни и да спестите на природата излишен отпадък, Ви съветваме да разгледате пелените за многократна употреба. Te се чистят леко, използват се дълго, лесно се слагат и са изработени от фини и дишащи материи, които не спарват бебето. А за фешън маниаците има памперси със страхотни десени.

Пелени за еднократна или многократна употреба?

От гледна точка на бюджета. Пелените за многократна употреба излизат по-скъпи в началото, но до периода на гърнето ще се окаже, че сте спестили повече, от колкото със стандартните еднократни пелени. Също така изключвате и закупуването на кошове за пелени и консумативи за тях.

Пране

Няма нужда да се притеснявате за миризмата. Необходимо е просто да изхвърлите твърдите частици в тоалетната и да сложите мръсния памперс в гумен или пластмасов кош за пране. Повечето модели се перат при темепратура от 60 градуса и съхнат много бързо.

Колко многократни пелени трябва да купя?

Ако перете редовно, ще са ви необходими около 30 пелени за целия период до гърнето.

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...

Пелени за многократна употреба