Плюшена играчка Nici Wild Friends - Маймунката Нарду с вакуумно закрепване

Добави ревю

SKU: TYDL0001033

Изчерпан

Маймунчето Нарду, което е най-мекичкото шимпанзе на света, идва, за да зарадва децата като удивителна детска играчка с височина 25 сантиметра. =
Описание

Пълно описание на продукта

Маймунчето Нарду, което е най-мекичкото шимпанзе на света, идва, за да зарадва децата като удивителна детска играчка с височина 25 сантиметра. Направено е от качествен плюш в два контрастни цвята, има носле от кафява изкуствена кожа и очички-копчета. На главата си има дълъг перчем, който му придава весел вид. Плюшената играчка може да се пере в пералнята, като температурата не трябва да надвишава 30⁰С.

Не се препоръчва за деца под 10 месеца, заради дългата козина на главата.

За серията „Wild Friends“

Тигърът Кофу и лъвът Барду искат да отидат в джунглата на гости при стария си приятел маймунката Нарду. Но как ли ще я открият там? По време на тяхното скитане из джунглата попадат на енергичния лемур Бинго-Инго, който познава гората, като дланта си. Той се съгласява да помогне на Кофу и Барду и съвсем скоро тримата откриват Нарду. Сега те стоят заедно и правят планове за нови, общи приключения. 

Тези 4 персонажа са главните действащи лица в серията играчки и аксесоари на Nici - Wild Friends и пристигат като мекички, плюшени фигури.

Характеристики Продуктови ревюта
 
Изпрати ни запитване:
Лизингов калкулатор
Задължителни условия за кандидатстване за кредит:
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор c пo-виcoĸ oт минимaлния дoxoд
  • Минимална сума за кандидатстване към ПБ Лични Финанси е 50.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към UniCredit е 150.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към банка ДСК е 150.00лв с ДДС
  • Виж тук подробна информация за стоков кредит
Легенда:

ГЛП - Годишен лихвен процент или още ефективен лихвен процент е цената, която кредитополучателят заплаща за използването на определена парична сума (капитал) за период от 1 година.

ГПР - Годишен процент на разходите е показател, изразяващ реалната цена на кредита, включваща всички дължими лихви, такси и комисионни от кредитодателя, представен като процент от сумата на кредита за период от 1 година.