Раници

Филтри
Сортирай по:
Най-нови
  • Най-ниска цена
  • Най-висока цена
  • Най-изгодни
  • Най-продавани
  • Най-коментирани
Покажи по:
Филтри
Сортирай по:
Най-нови
  • Най-ниска цена
  • Най-висока цена
  • Най-изгодни
  • Най-продавани
  • Най-коментирани
Покажи по:

Модата започва да интересува децата още от малки, а аксесоари като ранички или чанти са не само модерни, но и практични. Дали ще бъдат бебешки, за ясла, или за училище, те са удобни за взимане на най-необходимото.

Какви раници са подходящи за детска градина?

Приготвяйки детето си за детска градина или ясла, в раницата може да поставите дрешки или други неща, нужни за престоя му в заведението.

Сред различните детски чанти за момче или за момиче има много хубави и евтини продукти на реномирани производители. Подходящи за детска градина са всички продукти, които са сравнително малки, леки, ергономични, с удобен подсилен гръб и светлоотразители. Вашето малко момче ще се радва много на модел, украсен с картинка на Lego нинджа, а момиченцата ще харесат например малък розов аксесоар с Мини Маус.

Удоволствието от носенето на детски ранички ще бъде пълно, ако те са 3D и с музикална функция. С родителски контрол чрез специална система са много неопренови модели. Формите им с животни като бухал, зайче, коте, пингвин и др. са изключително забавни за децата.

Атрактивните предложения са съобразени с всички европейски изисквания относно качество, безопасни материали и модни тенденции.

Колко трябва да тежи ученическата раница?

Не по-малко интересен дизайн имат всички тийнейджърски раници и такива за училище. Някои чанти за училище са от две части с възможност за свързване, други са с колелца, но всички са с удобно разпределение и анатомична конструкция. Обикновено обемът им е 22 л.

По-леките модели за училище са по-подходящи, като това са предимно изработените от полиестер. Така ще олекотите пълната раница, която според изискванията не трябва да надвишава 15% от детското тегло.

Как да изберете ученическа раница?

Подходящо избраната раница за деца в предучилищна възраст и за ученици трябва да създава необходимата опора и да допринася за правилната стойка и растеж. Добре е да изберете модел за училище с две широки подплатени презрамки с възможност за регулиране.

За първи клас е подходящ модел с колелца, а за всяка възраст наличието на повече отделения ще позволи равномерно разпределение на теглото.

Качествени, цветни, леки и удобни, онлайн магазин Baby.bg ви предлага голям избор от модели за училище на отлични цени. Красивите и удобни детски пособия за училище са най-доброто функционално решение за ежедневието на вашето дете.

За поръчки над 50 лв - безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други

Виж повече