Филтрирай по
Цена
13 лв. 462 лв.
Марка
още... по-малко
Вид стерилизатори
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко

Стерилизатори NUK

Безплатна доставка
В наличност
NUK Стерилизатор 2 в 1

NUK Стерилизатор 2 в 1 стерилизира до 5 шишета + аксесоари; време за работа: 15мин.; задушава зеленчуци, риба, месо; безопасно и здрaвословно; автоматично изключване.


Цена 159,00 лв.
Наличен
Безплатна доставка
В наличност
NUK Стерилизатор за микровълнова фурна

NUK Стерилизатор за микровълнова фурна бърза и ефикасна дезинфекция; без препарати; до 4 шишета за хранене + аксесоари; щипки.


Цена 55,00 лв.
Наличен
Безплатна доставка
В наличност
NUK Sterilizator Vario express

Стерилизирайте в рамките на минути; Ергономичен, модерен дизайн; Автоматично изключване.


Цена 145,00 лв.
Наличен
Безплатна доставка
В наличност
NUK Стерилизатор Vapo Rapid

NUK Стерилизатор Vapo Rapid дезинфекция за 8 минути; ергономичен, модерен дизайн; побира до 6 шишета First Choice + аксесоари автоматично изключване.


Цена 155,00 лв.
Наличен

Какви са предимствата на стерилизатори Nuk

Висок стандарт, топ марка, най-доброто качество – всичко това важи за уредите на немската марка Нук. Компанията е един от световните лидери при продуктите за грижа за бебето. Ако търсите стерилизатор за шишета, с Nuk със сигурност няма да сгрешите.

С какво се отличават стерилизаторите Nuk

Реномираната марка е избирана не само от родителите, но и от много европейски родилни отделения. Компанията Нук инвестира много средства в проучвания, за да се постигнат оптимални резултати. Стерилизаторите ѝ предлагат бърз и ефективен начин за перфектна дезинфекция на шишета, биберони, залъгалки, помпи за кърма и други съдове и аксесоари. Устройствата използват за целта пара и са съвсем лесни за употреба, тъй като имат функция за автоматично изключване след края на програмата. При затворен капак могат да запазят бутилките стерилизирани в продължение на часове.

Какви видове ще откриете в Baby.bg

  • Електрически Vario Express – Бърз и ефективен, с изключително стилен дизайн;
  • Електрически Vario Rapid – Побира до 6 шишета плюс аксесоари. Приключва процеса на серилизация само за 8 минути. В комплекта са включени мерителна чаша за водата, както и щипка за изваждането на горещите бутилки;
  • Електрически стерилизатор Нук 2 в 1 – Побира до 5 бутилки плюс аксесоари. Стерилизира за 15 минути. Има и програма за готвене на зеленчуци на пара;
  • За микровълнова фурна – Побира до 4 шишета 300 мл с широко гърло плюс аксесоари. Съвместим с всяка стандартна микровълнова фурна. В зависимост от мощността ѝ програмата за стерилизация може да протече за между 4 и 7 минути. В комплекта са включени щипки.

Инструкции за ползване

Употребата на уредите е елементарна. Достатъчно е да подредите шишетата, бибероните и другите прибори по указания в упътването начин, да сипете вода и да стартирате програмата. Важно е всеки път да сипвате нова чиста вода, както и да внимавате при затварянето. Изключително удобство е функцията за автоматично изключване, тъй като тя предотвратява риска от инциденти. При модела за микровълнова винаги изваждайте стерилизатора от фурната държейки го за основата, тъй като ако го държите за капака, може да се отвори докато го пренасяте. При изваждане на горещите шишета използвайте щипка.

Какви модели ще откриете в Baby.bg

В нашия онлайн каталог предлагаме няколко разновидности на стерилизаторите Nuk. Изключително атрактивни и изгодни са и промоционалните ни оферти, които включват уред за стерилизиране плюс бебешки шишета на немската марка. Пакетните цени си заслужават. Уверете се сами!

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...