Филтрирай по
Цена
13 лв. 462 лв.
Марка
още... по-малко
Вид стерилизатори
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко

Стерилизатори Canpol

Безплатна доставка
В наличност
Canpol Стерилизатор за микровълнова печка

Canpol Стерилизатор за микровълнова печка Щипка Четка за шишета Решетка За 6 шишета едновременно 5 до 8 минути Размер: 25,5 х 17,5 см Подходящ за миялна машина  


Цена 34,99 лв.
Налично при доставчик

Защо да изберем стерилизатори Canpol

Имунната система на бебето е все още незряла и няма свой собствен щит срещу микроби и бактерии. Ето защо хигиенните мерки при новороденото са изключително високи – стремим се да го опазим от малките невидими причинители на болести. Стерилизаторът има сериозна роля в тази задача.

Какво трябва да знаем за стерилизаторите Canpol

Полската марка Canpol неслучайно е една от най-популярните у нас. Нейните продукти за бебета и деца покриват най-високите европейски стандарти за качество, но се предлагат на напълно достъпни за родния стандарт цени.

Canpol предлагат на нашия пазар както електрически, така и стерилизатори за микровълнова. И двата вида се нуждаят от електроенергия за работата си и използват принципа на парната стерилизация.

Електрическият парен модел 

е самостоятелно устройство, който побира 5 или 6 бебешки шишета в зависимост от техния диаметър, плюс няколко по-дребни допълнения като биберони, залъгалки и др. Може да го ползвате също за стерилизация на помпа за кърма и други съдове за хранене на малчугана. За функционирането му са необходими 90 м вода, които образуват пара, достатъчна да покрие всички подредени в него бутилки и аксесоари. Достатъчни са 10 минути за пълна стерилизация. Отпадната вода се оттича в отделен контейнер.

Стерилизаторът Canpol за микровълнова фурна 

е икономичното предложение от компанията. Използването му е лесно и спестява време (6 до 8 минути са достатъчни за пълния процес на дезинфекция). Също побира до 6 шишета и е съвместим с всяка микровълнова печка със стандартен размер. Създаден е от качествена пластмаса без съдържание на бисфенол А.

Как да ги използваме и поддържаме - съвети

  • Никога не поставяйте неизмити съдове в стерилизатора;
  • Винаги дозирайте точното количество вода преди старта на процедурата;
  • Не използвайте една и съща вода два пъти;
  • След края на стерилизацията използвайте щипка за изваждане на горещите шишета;
  • Моделът за микровълнова се почиства без специални особености, включително в микровълнова;
  • За почистване на електрическия стерилизатор може да използвате спирт. Не забравяйте обаче преди това да го изключите.

Защо да изберем от Baby.bg

Да осигурим бебешки и детски стоки за всяко търсене – това беше нашата цел, когато създадохме Baby.bg. И я постигнахме. Днес предлагаме хиляди видове артикули за всеки етап от развитието и растежа на малчуганите. Работим с най-реномираните световни и български производители и предоставяме на нашите клиенти богат избор и изгодни оферти.

Всекидневни промоции, възможност за покупка на изплащане, безплатна доставка при поръчка над 80 лв., програма за лоялни клиенти… Всичко това и много качествени продукти ви очакват на нашите страници!

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...