Филтрирай по
Цена
13 лв. 324 лв.
Марка
още... по-малко
Вид стерилизатори
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко

Стерилизатори Cangaroo

Безплатна доставка
В наличност
Cangaroo Електрически парен стерилизатор 3 в 1

стерилизира; готви на пара; затопля шишета; 6 шишета вместимост; време за стерилизация от 6 до 30 мин.

star star star star star
3 Ревю(та) 
Редовна цена 63,00 лв.
-18%
Цена 51,66 лв.
  • Намалена цена
Наличен
Безплатна доставка
В наличност
Cangaroo Електрически парен стерилизатор Crystal Зелен

Стерилизира и изсушава; 6 шишета вместимост; Измервателна чаша; Решекта за стерилизиране на биберони; Без ВРА.


Редовна цена 83,00 лв.
-18%
Цена 68,06 лв.
  • Намалена цена
Наличен
Безплатна доставка
В наличност
Cangaroo Микровълнов стерилизатор Fresh

5 шишета с височина до 15.5 см; Време за стерилизация: 8 мин; Щипка за шишета.


Редовна цена 23,00 лв.
-25%
Цена 17,25 лв.
  • Намалена цена
Наличен
Безплатна доставка
В наличност
Cangaroo Електрически парен стерилизатор 4в1 Supreme

Стерилизира и изсушава; Затопля бурканчета и шишета с храна; Готви на пара; 6 шишета вместимост; Измервателна чаша; Щипка за биберони; Без ВРА.


Редовна цена 77,00 лв.
-18%
Цена 63,14 лв.
  • Намалена цена
Наличен
Безплатна доставка
Изчерпан
Cangaroo Електрически нагревател 3 в 1 NS30K03AP-H

Cangaroo Електрически нагревател 3 в 1   Стерилизация на дребни аксесоари Затопляне на храна Поддържане на храната топла Голяма вместимост

star star star star star
1 Ревю(та) 
Редовна цена 32,00 лв.
-20%
Цена 25,60 лв.
  • Намалена цена
Изчерпан

Защо да използваме стерилизатори Cangaroo

Задължително ли е високото качество да е много скъпо? Cangaroo доказват, че това не е така. Ако търсите добър стерилизатор изгодно, не пропускайте да разгледайте техните оферти.

С какво се характеризират стерилизаторите Cangaroo

Електрически

Електрическите парни стерилизатори, предлагани от марката, са отличен помощник за родителите на малки деца. Той сам дезинфекцира и изсушава съдовете, докато вие сте заети с останалите си задачи. За допълнително улеснение има и електронен дисплей, с който настройката е елементарна. В уреда може да третирате шишета, биберони, залъгалки и други аксесоари и прибори на бебето още от първия му ден. След като ги изсуши, ако капакът му се остави затворен, устройството запазва шишетата стерилни в продължение на 8 часа.

Интересен е и електрическият стерилизатор на Cangaroo 3 в 1. Той не само може да дезинфекцира и изсушава, но би могъл да се използва и за затопляне на мляко и пюрета.

За микровълнова

Също отличен вариант за постигане на стерилни съдове, при това – доста икономичен. Моделите за микровълнова фурна представляват своеобразна кутия, в която се подреждат съдовете, и която се поставя за указаното време в микровълновата. Лесна е за използване и за почистване (може да се хигиенизира в миялна машина), и е на доста приемлива цена. Този тип стерилизатори обикновено побират 5 до 6 шишета плюс биберони и други дребни аксесоари.

Инструкции за ползване

Преди употребата на всеки уред е важно да прочетете внимателно листа с указания. Не забравяйте, че:

  • В стерилизатор се поставят само предварително измити бутилки и съдове. Ако те имат по себе си остатъци от храна и напитки, третирането им в уреда е безсмислено;
  • Преди старта проверете дали нивото на водата в устройството отговаря на указанията. Ако в комплекта имате мерителна чаша, дозирайте течността с нея;
  • Подредете добре всички съдове на указание места, като използвате решетката за биберони (ако такава е налична);
  • Спазвайте стриктно времевите настройки.

Защо да пазаруваме от Baby.bg

Качествени продукти от водещи производители, предлагани изгодно – нима има нужда от повече аргументи? Baby.bg е онлайн магазин, създаден за да бъде в помощ на младите родители още от първите дни на техните малчугани. На нашите страници ще откриете не само всичко необходимо за бебето, но и ценни съвети за отглеждането му, плюс мнения на потребители за опита им с различните продукти. Нашият богат каталог предлага решение на всяко ваше търсене, а Cangaroo е сред най-популярните марки сред потребителите ни. Не се колебайте да изпробвате нейните продукти!

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...