Филтрирай по
Цена
13 лв. 462 лв.
Марка
още... по-малко
Вид стерилизатори
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко
още... по-малко

Стерилизатори Babymoov

Безплатна доставка
В наличност
BABYMOOV 2 в 1 Електрически стерилизатор Turbo Steam Plus

Иновативна турби система за пара; Може да стерилизира 6 шишета, заедно с техните аксесоари; Отнема 10 минути; Подвижни аксесоари; Мерителна чаша; Мощност: 550 W.


Цена 119,00 лв.
Налично при доставчик
Безплатна доставка
В наличност
Babymoov Стерилизатор за микровълнова фурна Green

Babymoov Стерилизатор за микровълнова фурна Green Стерилизира до 6 шишета и други принадлежности Пригоден е за различните биберони и чашки Суши Включена е щипка Технически характеристики: Пасва...


Цена 49,00 лв.
Налично при доставчик

Какви са предимствата на стерилизатори Babymoov

Безупречната хигиена е ключова за поддръжката на бебешките бутилки и съдове. Как обаче да я постигнем? Вариантите, които френската компания Babymoov предлага, са електрически стерилизатор и такъв за микровълнова.

Кога да изберем електрически стерилизатор Babymoov и кога за микровълнова

Общото между двата вида е, че работят чрез загряване на гореща вода до пара, която дезинфекцира повърхността на съдовете. И двата се нуждаят от електроенергия, за да работят.

Електрическият модел 

е самостоятелен уред, който е предназначен конкретно за стерилизация. В зависимост от модела, той може да побира различен брой бутилки и аксесоари. Предложението на Babymoov работи със специална турбо система на пара, която третира шишето както от външната, така и от вътрешната страна. Моделът 2 в 1 има и допълнителна функция за отцеждане и бързо изсушава шишетата.

Стерилизаторите за микровълнова фурна 

са по-изгоден вариант, тъй като нямат собствена механика, а работят само в тандем с микровълновата печка. Подреждате на указаните места шишетата и другите аксесоари, затваряте стерилизатора, пъхате го във фурната, включвате я за указаното време и чакате. Някои видове също могат не само да стерилизират, но и да сушат. Предложението от Babymoov е изработено от висококачествен полипропилен. Няма доказателства, че стерилизацията в микровълнова по някакъв начин уврежда пластмасовите, стъклените, силиконовите или каучуковите части на бебешките шишета, съдове и биберони. Напротив – то е много по-щадящо за тях от преваряването.

Какви критерии са важни при избора на стерилизатор

  • Цена. Неминуемо това е един от водещите фактори. Разгледайте предложенията и според определения бюджет се насочете към желания от вас клас;
  • Функции. Ако уредът е 2 в 1, той ви спестява време;
  • Обем. В описанието на всяко устройство е посочено колко шишета и аксесоари може да побере;
  • Тайминг. Важно е да можете да настройвате работата на стерилизатора за конкретното време.

Защо да се доверим на Baby.bg

Нашият онлайн магазин е дистрибутор на най-реномираните европейски производители. Babymoov е най-елитният френски бранд за детски продукти и техниката му идва при вас с гаранция за качество от производителя. Може да се възползвате и от опция за покупка на изплащане, а при поръчка над 80 лв. доставката е безплатна.

Мисията на Baby.bg е да ви осигурим спокойствие и удобство, докато се грижите за вашите мъници. Безкомпромисното качество на топ марките е наш верен съюзник. Възползвайте се!

При поръчка над 80лв – безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други...