Термоси и чаши

Филтри
Сортирай по:
Най-нови
  • Най-ниска цена
  • Най-висока цена
  • Най-изгодни
  • Най-продавани
  • Най-коментирани
Покажи по:
Филтри
Сортирай по:
Най-нови
  • Най-ниска цена
  • Най-висока цена
  • Най-изгодни
  • Най-продавани
  • Най-коментирани
Покажи по:

Широките възможности за приложение на различните чаши, термоси и бутилки ги правят много разпространени и ежедневно използвани.

Всеки има нужда от обикновена чаша за вода, за чай или кафе, а термочашите за път са чудесен начин да запазим температурата на напитката си по-дълго. Със същата функция са и термосите.

Много удобни за всякакви ситуации са бутилките за вода: стъклени, някои от които пригодени за поставяне върху велосипед, спортни или бутилки с филтър за чиста вода. Всички са с красив дизайн и перфектен избор и за подарък.

Многократни порцеланови и керамични чаши, луксозни термо чаши с капак, еко чаши от бамбук, бутилки за вода от качествен и устойчив на течове материал като тритан или малък и евтин термос ще бъде полезен аксесоар за у дома, за пикник и др. Особено внимание обърнете на различните видове метални модели, които впечатляват с разнообразието от цветове, обем и дизайн.

За какво се използват термосите?

В такъв съд течностите може да се запазят за продължително време с тяхната първоначална температура. Обикновено в тях се налива кафе или чай, но вече и много майки съхраняват млякото на бебето си с оптимална температура. 

За дълъг път може да разчитаме, че ще запазят топъл бульона или ще съхраняват сигурно пюрето на детето. Освен това, в модели с широко гърло можете да пуснете вътре парчета плод или кубчета лед.

Вътрешната част е устойчива на киселинност, така че можете да ги ползвате и за сокове  вода.

Много професионални модели от неръждаема стомана и с двойна вакуумно изолирана стена ще откриете на добра цена и ще имате гарантирано удобство за употреба.

Как да поддържате вашия термос?

За да не плесеняса и да бъде годен за употреба дълго време, измивайте добре съда след употреба, като това при много от моделите е възможно и в съдомиялна. Същото важи и за бутилките за вода и чашите. Не се препоръчва използването на белина и препарати, съдържащи хлор. Измитите термос, бутилка или чаша сушете винаги с гърлото надолу.

Как да съхранявате термо съда правилно?

Преди да го затворите и приберете, се уверете дали уплътнението е сухо. Ако в термоса е имало мляко, изчакайте го да се проветри добре след измиване. Съхранявайте съда на сухо и чисто място.

Онлайн магазин Baby.bg ви предлага богат избор от качествени термоси, чаши и бутилки за вода на добри цени. Модерни и практични, те ще ви осигурят топла или студена напитка навсякъде, където пожелаете.

За поръчки над 50 лв - безплатна доставка.

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други

Виж повече