Количка

Категории с падащо меню

Отказ от закупена стока

Право на отказ от стока:

  1. Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката. Сумата, съответстваща на цената на върнатата стока, ще бъде възстановена на потребителя без неоправдано забавяне по предоставената банкова сметка и в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.

Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

  1. Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да било начин и да е в ненарушена оригинална опаковка (кутия). Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати. Моля, имайте предвид, че правото на отказ от поръчка съществува, за да ви позволи да се запознаете със стоката по същия начин, както в реален магазин, а не за да я използвате безплатно в продължение на 14 дни.
  2. Разходите по транспортиране на стоката от клиента към Baby.bg са за сметка на клиента. Ако поръчката е била с безплатна доставка от Baby.bg, към клиента и ако след частично връщане на стоката, сумата на поръчката е по-малка от 80 лв., то клиентът дължи таксата за доставка от Baby.bg към него.
  3. Запазете документа, който удостоверява плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от електронно плащане), защото той може да ви потрябва при връщането на стоката.
  4. Изключение от възможността за отказ от поръчка са стоките, които са произведени по специфична поръчка на клиента (легла, скринове и др.)

Адрес за връщане на стоката:

Стоката може да върнете до офис на Спиди, гр. София, ж.к.Младост 3, бл.319

Върни До Горе