Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

Medela Двуфазна електрическа помпа Swing

електрическа помпа за кърма

Описание

Medela Двуфазна електрическа помпа Swing 

  • система за хранене Calma;
  • технология 2-Phase Expression;
  • възможност за настройване на силата на вакуума;
  • лесна за почистване и сглобяване;
  • тих режим.
  • Код: 030.0051
  • Марка: Medela
Продуктови детайли
Вид помпа: Електрическа
Материал: без Бисфенол А
Колекция: 2015 година
Добави в количката
Брой:  
Цена: 329.00лв.
Добави в желани Сравни
Изпратете запитване за този продуктMedela Двуфазна електрическа помпа Swing е малка и лека.

Защо да купя

Едно от задължителните неща в списъка на бъдещите майки е да се запасят с добра помпа за изцеждане на кърма. Това, с което електрическите са по-добри от механичните е:

  • отнемат по-малко време за изпомпване;
  • не натоварват и изнервят майката; 
  • имате контрол над процеса.

Този модел се отличава с невероятно тихия си режим на работа и с това, че контролерът е удобен за манипулиране с една ръка. Може да го закачите на кръста си или пък около врата, стига да се чувствате комфортно.

 

Ежедневна употреба

С някои модели помпи е възможно да получите редица неприятни симптоми, като запушване на канали, разранени зърна или инфекция. Но с този модел ще се чувствате в безопасност. Процесът става леко и дори, дава приятно усещане. Бъдете сигурни, че подобни неприятности ще стоят настрана. 

 

Ефикасна и безопасна 

След края на всяко изпомпване, малкият, но мощен мотор сам ще намалява силата. Така ще бъдете сигурна, че млякото в гърдата свършва за тази серия. Дизайнът и проектът за мотора са дело на прецизни швейцарци. Деликатната фуния, която се поставя върху гърдата нежно приляга към всеки тип форми, като предотвратява евентуални травми около зърното. 

Компактен размер

Независимо дали сте у дома, на работа или пътувате, винаги може да вземете със себе си двуфазната помпа за изцеждане. Супер лека и малка, подходяща за побиране, дори в дамската чанта.

 

Технология за двуфазно изцеждане

2-Phase Expression е единствената технология, базирана на изследвания, която имитира естествения ритъм на сукане на кърмачето. Изпомпването наподобява усещането на природния процес. Колкото по-голяма е вакуумната сила, толкова по-голямо количесво кърма ще има в шишето.

 

Универсална система за хранене 

Calma помага за безпроблемното преминаване от гърда към шише и обратно. Това е универсален накрайник, който е съвместим с всички помпи за изцеждане на кърма. Така осигурявате на детето си питателна и натурална храна.

 

Ревюта
Свържете се с нас
Върни До Горе