Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

Medela Двуфазна електрическа помпа Freestyle

двойна електрическа помпа

Описание

Medela Двуфазна електрическа помпа Freestyle 

 • компактни размери;
 • запаметяване на настройките;
 • LCD дисплей;
 • презареждаща батерия;
 • аксесоари.
 • Код: 042.0006
 • Марка: Medela
Продуктови детайли
Вид помпа: Електрическа
Материал: без Бисфенол А
Колекция: 2015 година
Добави в количката
Брой:  
Цена: 898.99лв.
Добави в желани Сравни
Изпратете запитване за този продуктMedela Двуфазна електрическа помпа Freestyle е иновативно решение за ежедневна употреба. 

Защо да избера Freestyle

Кърменето е най-здравословният начин да захраните новороденото. Но рано или късно идва моментът за избор на помпа за изцеждане, която да задоволи напълно нуждите Ви. Избирайки този модел Вие залагате на абсолютния фаворит в колекцията на марката. Помпата, заедно с всички аксесоари покрай нея дават усещането за свобода, гъвкавост и мобилност. Чрез нея имате възможност да:

 • осигурявате пълноценна храна за детето Ви по всяко време;
 • изпомпвате по-голямо количество кърма за по-кратко време;
 • запаметявате предишни изпомпвания.

 

Идеална за заети майки

Малка, лека и с възможност за прикачване към колан, блуза или в джоба. Създадена, за да улесни онези майки, които освен дете имат и куп задачи. Изключително ефективна в ежедневното изпомпване на мляко. Теглото й от 370 грама дава възможност да е навсякъде с Вас. Начините по които се захранва, я правят удобна при пътуване, а именно:

 • презареждаща батерия;
 • универсално зарядно.

 

Дисплей с екстри

Този модел се отличава заради LCD дисплея. На него може да се информирате за нивото на изпомпване (от 1 до 9) или пък да нагласите таймер, който да засича времето. Екранът е със задна светлина, който няма да осветява стаята в случай, че детето спи, а се налага да му осигурите храна. Режимът на работа е изключително тих. 

Функция Мемори

Тя позволява да запаметите най-доброто и удобно за Вас изпомпване. Тъй като контролирате силата на вакуум, чрез мемори функцията само задавате желанието си и не докосвате контролера до самия край.

 

Съхраняване

В комплекта намират място аксесоари, които са полезни при съхраняването на прясно изцеденото мляко. Контейнерите в комбинация с охлаждащата чанта могат да пренасат и осигурят храна за поне 4 часа. Компактни размери, които пасват към всеки куфар. 

 

Технология за двуфазно изцеждане

Благодарение на 2-Phase Expression изпомпването наподобява сученето на бебе. Осъществяват се кратки и къси всмукателни движения, които да стимулират потичането на мляко. След това всичко се нормализира на по-бавни обороти. Чрез бутоните +/- може да регулирате силата на вакуум, за да се чувствате максимално комфортно.

 

Получавате:

4 x шишета 150мл.;

2 х фунии PersonalFit;

2 х фунии SoftFit;

1 х презареждаща батерия;

1 х универсално зарядно;

2 х поставки, капачета, дискове, капачки;

1 х охлаждаща чанта с хладилен акумулатор;

1 х чанта с колан;

1 х Hand-free комплект (колани).

Ревюта
Свържете се с нас
Върни До Горе