Всички доставки и поръчки се обработват и извършват от Озон Ентъртейнмънт АД (www.ozone.bg), считано от 01.10.2020 г.

Цена на доставка:

При поръчка над 49.99лв и тегло на пратката до 30кг – безплатна доставка.

При поръчка до 49.99 лв. доставката е 5лв. за цялата страна.

За всеки артикул с тегло (както и обемно тегло изчислено по формулата на куриерските фирми) над 30кг, се заплаща по 20лв.
Пример: В поръчката има легло с тегло 70кг и скрин с тегло 40кг. Доставката ще струва 2х20лв = 40лв

Всички разлики в цената на доставка над гореописаните са за сметка на Baby.bg.

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. При плащане по електронен път, чрез банков превод, чрез карта или чрез Easypay сумата се заплаща предварително. Съответната разплащателна система ще ви предостави документ за извършения превод.

ВАЖНО!
Запазете документа удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от Epay, Easypay, Borica или банков превод), защото той ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.

Доставката се извършва от фирма "Спиди", фирма "Еконт" или куриер на Baby.bg/Ozone.bg. Поръчката ви може да бъде доставена на адрес или да си я получите от офис на куриерската фирма.

Срок:

На страницата на всеки продукт, може да видите срок на доставка. Може да следите статусът на поръчката си и в секция "Моят профил", ако сте регистриран клиент. Поръчки,  направени до 11.00ч. в работен ден, се обработват в съответния ден.

Поръчки, направени след 11.00ч, се обработват на следващия работен ден.

При забавяне на доставката, поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени.