Искате Вашето дете или бебе да бъде щастливо и да расте здраво и жизнено?

Искате да имате възможност да осигурите комфорт за него и за Вас?

Искате да научите още нещо за отглеждането и възпитанието му?

Тогава правилното място за Вас е Baby.bg! 

В нашия онлайн магазин ще намерите богат и разнообразен асортимент от бебешки и детски дрешки и обувки, бебешки колички, играчки, обзавеждане, аксесоари, козметични продукти и много други артикули на български и световни производители. Всичко това на най-ниски цени. Освен това можете да разгледате невероятните ни промоционални оферти – „промоция за всеки вкус и всеки джоб!”

Бебешките продукти, които предлагаме на нашия сайт, са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. Партньори сме с водещите български и световни марки. При нас ще намерите всякакви ценови категории продукти - както най-скъпите и реномирани на световния пазар, така и "бюджетни", но също с гарантирано качество. В менюто "Производители" можете да се запознаете с над 100 марки, чиито продукти предлагаме на Baby.bg

На Baby.bg ще намерите още безценни наръчници за отглеждането на Вашето дете  – от класически съвети до най-новите световни тенденции в сферата.

Индивидуалното отношение към всеки един клиент е приоритет на екипа на Baby.bg. Свържете се с нас и ще се убедите сами. Ще бъдете консултирани и обслужени от нашите служители, които са изключително подготвени и запознати със сферата на бебешките стоки. Ако имате въпрос или просто искате да научите повече за даден продукт, не се колебайте - ние Ви очакваме!

Казано накратко, при нас ще получите:

- Коректно, бързо и любезно обслужване

- Богат асортимент от стоки

- Постоянни реални промоции на различни артикули и марки

- Най-ниски цени в сферата на бебешките и детски стоки

- Бързи доставки

Baby.bg е официален представител на английските столчета за кола 0-36 кг. Apramo, един от най-популярните брандове за играчки, шезлонги и проходилки - Kids II, представляващ 4 марки - Bright Starts, Ingenuity, Oball и Baby Einstein.

Позволете на вашия малък принц или принцеса да изживее пълноценно най-ранните си години! Нека детето ви расте с усмивка на лицето – то го заслужава!