Black Friday за най-малките

Black Friday за най-малките: Какво да очакваме тази година?

Провеждаме Black Friday за най-малките за поредна година и навярно си наясно как се случват нещата:

  1. Нашите бебексперти (нямаше как да не създадем тази дума) подбират най-популярните, любими и новаторски бебешки продукти, активират много специални отстъпки и създават ексклузивни промо пакети за Черния петък.
  2. В уречения ден ти и всичките ти познати (имащи щастието да са родители, баби, дядовци, лели, чичовци или кръстници на някое малко съкровище), влизате в сайта, почвате да възклицавате: “Леле, на тази количка откога чаках да падне цената!” или “Мило, я виж, има зверски намалени столчета за кола!” и най-честото и универсално: “Ама точно това ни трябва!
  3. И така, бързо и лесно купуваш всичко необходимо за бебчо, и то с WOW отстъпка! Правиш поръчка след поръчка, нашите IT хора геройски не спят и държат сайта да не “падне” от толкова много трафик, а ние…
  4. …Ние с много любов и грижа, както всеки ден, опаковаме и изпращаме към твоя дом кашончета вълшебство, пораждащи бебешки усмивки.

Така беше. А тази година ще е двойно по-хубаво! Чети надолу, за да видиш защо.

Кога ще е тазгодишният Black Friday в Baby.bg?

През 2018-а Black Friday ще почне… още в четвъртък! Точно така, когато часовникът удари полунощ в нощта срещу 22 ноември, ще настъпи епичен ценопад, който ще трае цели два дни!

Черният петък за най-малките стартира в 00:00 ч. на 22 ноември и приключва в 23:59 ч. на 23 ноември.

Какво ще бъде намалено и какви ще са отстъпките?

Засега можем да разкрием, че отстъпките ще бъдат прекрасни – до -50%! Най-продаваните ни продукти ще участват, което означава, че култови бебешки марки ще бъдат включени в промоциите.

Сред тях са: основните помощници на мама за ежедневието на бебчо Philips Avent, Medela, Tommee Tippee и Nuk, вездесъщите Chipolino и Lorelli, модернистичните Mutsy, иноваторите Apramo и още: Bright Starts, Kikkaboo, Moni, For Babies, Ingenuity, Canpol

Помислили сме мащабно и на Черния петък в Baby.bg ще откриеш:

  • за разходки и пътуване: детски колички, триколки, столчета за кола и аксесоари;
  • за хранене: помпи за кърма, шишета, биберони, купи, чинии и всякаква посуда за малчугани;
  • за сън: кошари, шезлонги, люлки;
  • за обличане: модерни и висококачествени дрешки на топ марки;
  • за обучение и забавление: образователни играчки, залъгалки и игри.

Както винаги, доставката ще бъде безплатна за поръчки над 80 лв.!

Знаем, че искаш да научиш повече, затова ще изпратим подробен бюлетин на тема “Black Friday” до всички, абонирани за нашия безплатен нюзлетър!

Ако нямаш регистрация, сега е времето да се запишеш – тук!

Не забравяй да натиснеш отметката, че искаш да получаваш рекламни съобщения, за да можем да ти изпратим каталога с намаленията.

Детайлната информация ще ти даде следните предимства:

  • да си набележиш желани продукти и да създадеш списък с „любими“;
  • да планираш разумно действията си по време Черния петък;
  • предварително да се консултираш със семейство и приятели или с нашия екип при необходимост.

Разбира се, във Facebook и Instagram страниците ни също ще ври и кипи на тема “Черен петък” – последвай ни и там. При всички положения, отбележи си в календара датите 22 и 23 ноември – Black Friday за най-малките ще е фантастичен!