Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

BeltUpp универсален предпазен колан

Описание

BeltUpp е универсален предпазен колан за детски седалки,

осигуряващ много по-висока допълнителена сигурност

и значителен комфорт на детето.

  • Код: BU101
Добави в количката
Брой:  
Цена: 39.99лв.
Добави в желани Сравни
Изпратете запитване за този продуктПри детските столчета за кола група 2, които се използват за деца над 15 килограма и над 4 години, детето е осигурено от предпазния колан на автомобила. Свикнали със стабилната опора на 5-точковия предпазен колан, децата, когато заспиват, се отпускат напред, коланът на автомобила постепенно поддава и детето застава в поза, която не е нито удобна, а още по-малко сигурна. Тази ситуация е опасна и защото разсейва родителите, докато шофират.

BeltUppе универсален предпазен, който ще Ви помогне да осигурите на детето комфортно пътуване и много голяма сигурност. BeltUpp е изпитан и сертифициран по стандарт ECER44/04. BeltUpp e допълнителен колан, проектиран и разработен за да задържи детето в изправено положение в безопасна и удобна позиция.

BeltUpp се поставя за секунди, настройва се лесно и не изисква промяна на положението на седалката или мястото на предпазния колан на колата . BeltUpp използва традиционната система за закопчаване и откопчаване на стандартен автомобилен колан.

Ревюта
Свържете се с нас
Върни До Горе