Количка

Категории с падащо меню

Избери по
Пол
Вижте всички марки
Начин на стягане
Вижте всички марки

Бебешки обувки

Сортирай по: Покажи по: Филтри
«1 2 3 4 5»

Продукти

«1 2 3 4 5» Страница 1 от 5

Как да изберем най-подходящите бебешки обувки за мъниците, които растат толкова бързо?

 

Купуването на обувки традиционно се счита за трудна работа, а щом стане дума за бебешките краченца, задачата изглежда с повишена трудност. Ето няколко полезни съвета, които можете да спазите при пазаруването:

- Първият феномен, с който ще се сблъскате, са т.нар. "обувки за прохождане" - първите истински чепички за детето. Тъй като стъпалото на бебето е плоско до към 2-годишна възраст, тези обувчици са изработени с повдигаща свода на стъпалото стелка и така предпазват крачето от деформации. Помнете, че бебешките ходила са защитени от меки възглавнички и детето рядко изпитва болка в самото ходило - колкото и тънки да са подметките. Изберете обувки от естествена кожа, с твърда петичка и нехлъзгаща се, еластична подметка. Вариант за у дома са класическите чорапи за прохождане. Алтернатива на обувките са т.нар. буйки, с които е проходило не едно дете.  

- Винаги мерете обувките, докато детето стои право. Пръстчетата на крака трябва да могат да "шават" без никакъв проблем в обувката.

- Избирайте бебешки маратонки с естествена кожа и избягвайте да ги обувате на бебето в най-голямата жега.

- Внимавайте с номерацията - ако имате чифт обувчици на една марка от даден размер, това не означава задължително, че чифт от същия размер на друга марка ще пасне. Проучете внимателно указанията за номерация на всеки производител и не забраваяйте, че някои марки предлагат модели с вариация в широчината на стъпалото, а не само в дължината му. 

Предлагаме асортимент бебешки обувчици и буйки на всички водещи марки на пазара - Колев и Колев, Барт, Tup-Tup и др. Разгледайте! 

Може да платите с :

© 2017 baby.bg | Всички права запазени

Изработка : Висте

Върни До Горе