Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

Цена
3лв. - 2995лв.
Вижте всички марки
Пол
Вижте всички марки
Цвят
Вижте всички марки

> Бебешки колички и аксесоари

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Страница 1 от 169

КОЯ Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛИЧКА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ?

На пазара има огромен избор от детски колички и системи за пътуване на световни марки (ABC Design, Lorelli, Peg Pereggo, Mutsy, Cangaroo, Chipolino и др.). Това на коя ще се спрете вие, зависи много от начина ви на живот.

  • Лека и маневрена количка. Препоръчваме я при пътуване с обществен транспорт, защото е подвижна, компактна и лесно се сгъва и разгъва. По този начин без проблеми ще можете да я използвате в метрото или автобуса. За деца от 0 до 6 месеца препоръчваме да вземете такава, която има пълен наклон до легнало положение.
  • За мобилни родители. Ако пътуването с кола е ежедневие за Вас, то Ви съветваме преди да купите мечтаната количка, да сравните нейните размери в сгънато положение с размерите на багажника на семейния автомобил. Задължително ще Ви трябва и столче за кола, за това можете да разгледата комбинираните колички, които предлагаме.
  • За разходка. В зависимост от средата - в града или сред природата, трябва да изберете бебешка количка с необходимите спецификации. За да преминавате лесно по неравностите по улиците и бордюрите, ще са Ви необходими въртящи се колела, а здравината на количката също не е без значение. При разходки в парка или планината фиксираните колела, ще са по-удобни.За родители, които извеждат децата си и на двете места, прелагаме асортимент с въртящи се колела, които могат да се фиксират при нужда. За допълнителен комфорт на малкия пътник може да използвате въздушни гуми или амортисьори.
  • Ако използвате стълбище. Много сгради не разполагат с асансьор и често е истинско мъчение за родителите да качат системата за пътуване по стълбището. Ето защо предлагаме да изберете лека, сгъваща се количка, която е удобна и за съхранение.
  • За новородени. През първата половин година, бебето трябва да бъде в легнало положение по време на разходка. За да не се притеснявате, купете количка, която е с въртяща се седалка, като по този начин бебето ще може да гледа към Вас през първите няколко месеца, а след това да изследва света около себе си.

Предлагаме богат асортимент от бебешки колички, сред които можете да откриете именно Вашата - тази, която отговаря на всички Ваши изисквания и нужди, и в която ще се влюбите от пръв поглед. 

Свържете се с нас
Върни До Горе