Количка
 
  
 

Категории с падащо меню

Babymoov УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ NUTRIBABY ПРАСКОВА

Описание

Babymoov –NUTRIBABY - УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ ПРАСКОВА

Без Бисфенол А:

Стирен акрилонитрил (смесителна кана)

Тритан (кошници)

Полипропилен (капаци и подноси)

Звуков и визуален сигнал.

Автоматично изключване.

В коплекта е включена шпатола

Технически параметри:

500 W при затопляне

400 W при пасиране

Размери: 39x29x20 см.

  • Код: A001110-1
  • Марка: Babymoov
Добави в количката
Брой:  
Няма наличност
Цена: 219.00лв.
Добави в желани Сравни
Изпратете запитване за този продуктBabymoov –NUTRIBABY е 100% автоматичен уред. С 5-те си функции той ще се превърне в на-верният ви помощник в кухнята. Може да затопля шишета, стерилизира, пасира, готви на пара и размразява.

Затопля и стерилизира до 3 шишета едновременно. С програмирането, ще можете да изчислите продължителността до минута и няма да е нужно повече изчисляване на количеството вода.

Babymoov –NUTRIBABY разполага с 2 кошници за различните групи храни, които ще запазват вкуса си и хранителните вещества. Има и махащ се поднос, за увеличаване капацитета на готвене.

 Пасирането става с помощта на един бутон в горната част на каната. Тя има и възможност за отваряне на капака по време на пасирането и добавяне на течности, за корекция на текстурата, или други съставки, за създаване на оригинални рецепти.

Има LSD дисплей за по-удобно и лесно управление, както и възможност за запаметяване на последното време за готвене. С този уред приготвянето на храна ще бъде лесно и винаги вкусно.

Babymoov е модерна френска компания, с основни преоритети качеството и иновативен дизайн, която държи много на мнението на своите клиенти. Тя се стреми към непрекъснато постигане на иновативен дизайн и по-голяма функционалност на продуктите си.

Ревюта
Свържете се с нас
Върни До Горе